Otteluraportti: Voittaminen kuuluu sanavarastoon

Lahden Reipas jatkoi tappiottomana tämän kauden Kakkosessa, kun helsinkiläinen PPJ kaatui Kisapuistossa lukemin 1-0. Ottelun ainoan osuman viimeisteli Lirinis Haziri. Voitto nosti Reippaan jo toiseksi.

Ottelun ensimmäinen jakso oli erittäin tasainen ja hyvätasoinen. Kumpikin joukkue pelasi taktisesti hyvää peliä, mutta maalipaikkoja ei juuri nähty. PPJ:n puolustaja Pyry Kärkkäinen nollasi liukkaat Reipas-hyökkääjät kerta toisensa jälkeen. Reipas-puolustus puolestaan kykeni nollaamaan helsinkiläishyökkääjät.

Jakson puolivälissä Reipas käytti ensimmäisen maalipaikkansa. Onuray Köse pelasi pallon linjan taa ja vapautti Lirinis Hazirin. Haziri sijoitti pallon tarkasti alakulmaan ohi PPJ-vahti Ramneek Singhin ja vei Reippaan taukojohtoon.

Toisella jaksolla PPJ hallitsi ottelua selkeästi ja viirupaidat joutuivat puolustuskannalle. Reilun tunnin pelin jälkeen vierailijoiden Emil Pallas karkasi läpi. Ville Jokela sai juostua Pallaksen kiinni ja horjutettua hieman hänen tasapainoaan. Pallas kuitenkin jatkoi pallon Risto Kahelinille, joka ampui pallon yläputkeen.

Ottelun loppua kohden PPJ kasvatti painetta Reippaan maalilla, mutta Joona Tiainen otti tärkeitä koppeja. Reipas sai lopussa myös itse paikkoja. Viirupaitojen paras paikka tuli noin kymmenen minuuttia ennen loppua, kun Gullit Zolameso riisti pallon Pyry Kärkkäiseltä ja pelasi Lirinis Hazirin vetopaikkaan. Ramneek Singh venyi kuitenkin huipputorjuntaan. Näin ollen pisteet jäivät Lahteen lukemin 1-0.

Voitto nosti Reippaan jo toiseksi ja viirupaidat ovat sarjajohtaja JIPPOn lisäksi ainoa joukkue puhtaalla pelillä. Seuraavaksi Reipas kohtaa Kotkassa Peli-Karhut sunnuntaina 29.5.2022.
Kotona Kisapuistossa pelataan vasta lauantaina 18.6.2022 parin vieraspelikierroksen jälkeen.