Otteluraportti: Voitto karkasi käsistä

Kirpeän raikasta syyspäivää vietetiin lauantaina Kisapuistossa jalkapallon merkeissä. Perinteikkäät seurat Lahden Reipas ja FC Kiffen kohtasivat ainoan kerran tällä kaudella. Ottelu päättyi helsinkiläisten 1-2 voittoon. Reippaan maalista vastasi 83. minuutilla Berat Köse. Ehdimme jo maistaa voiton, kunnes FC Kiffen iski pikamaaleilla ensin tasoihin 90+1. minuutilla ja ohi lisäajalla 90+4.

Voiton sijaan Kisapuistossa maistui uusi olut, kun Reippaan IPA näki päivänvalon. Tällä hetkellä kiitosta herättänyttä tuotetta saa lähipanimosta Ant Brewsta Malskilta. Kotiottelupäivänä eli ensi lauantaina Reippaan kausikortilla saa 10% alennusta kyseissä ravintolassa.

Tommi Leirilaakso on sanaillut ottelusta tarkemmin omassa blogissaan ja sen voit lukea tästä linkistä

Joukkueen avainpelaajaksi nousi maalivahti Joona Tiainen, joka palkittiin ansiokkaasti Pub Virasto-pelaajana. Reipas jatkaa edelleen sarjassa kahdeksantena. Sarjapaikka on varmistunut ja näissä merkeissä voimme hiljalleen kääntää katsetta tulevaan juhlavuoteen, kun Reipas täyttää 130 vuotta.

Kauden viimeinen ottelu pelataan lauantaina 31.10. klo 14 kotona Kisapuistossa FC Viikinkejä vastaan. Vieraat saapuvat jälleen Helsingistä. Kauden päättymisen kunniaksi Kisapuistossa on paikalla meksikolaisen ruuan ykkösvalmistaja Cilantro Lahti.  Tervetuloa matsiin ja lauantailounaalle!