Otteluraportti: Voitto varmisti paikan neljän kärjessä

Lahden Reipas jätti FC Futuran kylmäksi kuin porvoolainen Janina Frostell jätti kylmäksi Alberto Tomban. Reipas nappasi pisteet hallitulla 1-0-voitolla. Ottelun ainokaisen iski lahtelaisten Joona Tapani.

Lahden Reipas otti hallinnan heti ottelun alussa. Lirinis Haziri pujotteli porvoolaispuolustajien ohi hermanmaierina ja häntä rikottiin toistuvasti. Onuray Kösen sivuvaparit olivat vaarallisia ja Topias Inkinen ja Asaad Babiker pääsivät kumpainenkin kertaalleen jatkamaan pallon maaliviivalle asti.

Jakson puolivälin jälkeen Reipas sai kaksi hyvää kaukolaukausta. Hyvän ottelun keskikentällä luutinut Lassi Forss sai vetopaikkansa Onni Hännisen esityöstä ja Tim Martinen ampui vielä kauempaa. Walter Vikström venyi porvoolaisten maalilla kumpaisenkin yrityksen tielle. Futura ei juuri Anton Munukan vartioimaa maalia hätyytellyt.

Reipas iski toisen jakson alussa lopulta erikoistilanteesta. Kulmapotku pomppi Futuran maalille. Joona Tapani osui palloon viimeisenä ja pallo löysi tiensä Futuran maaliin. Reipas sai vapauttavan johtomaalin.

Reipas hallitsi koko toista jaksoa ja oli vaarallinen, mutta viirupaidat eivät saaneet lisäosumia. Lopussa Futura sai painetta Reippaan maalille. Futuran vaarallisimpia olivat Anton Britschgi ja Demba Camara. Munukka nappasi kuitenkin muutaman kopin ja paitsioliputukset pelastivat lopun. Näin ollen pisteet jäivät Porvoonjoen yläjuoksulle lukemin 1-0.

Voitollaan Reipas varmisti paikkansa neljän parhaan joukossa. Pelit jatkuvat runkosarjassa vielä kolmen kierroksen verran. Runkosarjan viimeinen kotiottelu pelataan lauantaina 24.9. klo 15.00 Kisapuistossa FC Kiffeniä vastaan.