Otteluraportti: Voittoa tarjottiin, mutta tasapeli otettiin

Reipas sai lauantaina helteiseen Kisapuistoon vastaansa Peli-Karhut Kotkan Karhulasta. Jännittävien vaiheiden jälkeen joukkueet jakoivat pisteet 1-1 (0-0) tuloksen myötä.

Ottelun ensimmäinen puoliaika oli tasaista vääntöä. Reippaan maalia vartioinut Anton Munukka pääsi muutaman kerran näyttämään toden teolla osaamistaan PeKan tehokkaiden vastaiskujen päätteeksi. Ensimmäisellä puoliajalla Reipas hallitsi palloa, mutta varsinaisesta pelin hallinnasta ei kuitenkaan ollut kyse. Reippaan pallon hallinta ei konkretisoitunut kovinkaan vaarallisiksi hyökkäyksiksi. PeKan puolustaminen tiivistyi entisestään, kun ottelun 30. minuutilla PeKan Joonatan Lassilan liuku meni sen verran pitkäksi, että meritoitunut Mohammad Al.Emara palkitsi Lassilan punaisella kortilla. Tauolle siirryttiin kuitenkin 0-0 lukemissa.

Noin 300 Kisapuistoon saapunutta lahtelaista odotti toiselle puoliajalle Reippaan ylijuoksua kovassa helteessä miehen vajaalla pelannutta vastustajaa vastaan. Toisin kuitenkin kävi. Vierailijat hiljensivät lahtelaisyleisön puoliajan alussa. Vastahyökkäys vasemmalta laidalta, jonka päätteeksi PeKa laiturin lähettämä keskitys kimposi maalin edustaa puolustamaan juosseen Lassi Forssin ylävartalosta omaan maaliin. Reipas ei kuitenkaan lannistunut PeKan maalista, vaan jatkoi hyökkäysten vyöryttämistä ja vastustajan prässäämistä. Reippaan valmentaja Auge Kautonen teki ottelun 62. minuutilla kolme täsmällistä vaihtoa yhdellä kertaa. Kentälle ryntäsivät fyysinen Tino Villgren, juonikas Asaad Babiker sekä legendaksikin tituleerattu Drilon Shala.

Reippaan uurastaminen vaihtojen tuoman energian myötä palkittiin heti 63. minuutilla. Reipas prässäsi ylhäältä ja sai katkaistua PeKa-vahdin avauksen vastujan kenttäpuoliskolla. PeKan epäonneksi pallo päätyi pallotaituri Janne Hahlille, jonka kylmän viileä nosto 35 metristä vastassa olleen maalivahvahdin yli sai Kisapuiston repeämään liitoksistaan. Maalin jälkeen Reipas piti kierroksia ylhäällä, mutta urheasti ja tiiviisti puolustanut PeKa kesti Reippaan useat yritykset. Reipas kokeili kaikkea aina kaukolaukauksista saksipotkuihin, mutta tulosta ei tullut ja lopulta pisteet jaettiin 1-1 tuloksen myötä.

Ottelun Reippaimmaksi pelaajaksi valittiin hurjasti töitä keskikentällä paiskinut ja upean maalin tehnyt Janne Hahl. Reipas pelaa seuraavan kerran lauantaina 24.7. Järvenpäässä JäPSin vieraana. Heti perään keskiviikkona 28.7. klo 18:30 pelataan samaa vastustajaa vastaan kotona Kisapuistossa.Ottelun koostevideon näet tästä.