Palloliiton timanttinen seuratoimijamerkki Ossi Lempiselle

Ossi Lempiselle Palloliiton timanttinen seuratoimijamerkki

Lahden Reippaan perjantaisissa iltamissa palkittiin pitkän linjan seuratoimija Ossi Lempinen. Viipurin Reippaassa pelaajana aloittanut Lempinen palkittiin Suomen Palloliiton timanttisella seuratoimijamerkillä 50 vuoden työskentelystä Reippaan hyväksi. Hän on toiminut seurassa pelaamisen lisäksi muun muassa hallituksessa, toiminnanjohtajana, valmentajana ja Huru-ukkojen puuhamiehenä.

Lempinen liittyi seuraan jo silloin, kun seuran virallinen nimi oli vielä Viipurin Reipas. Ensimmäiset viralliset ottelut viirupaidoissa hän pelasi vuonna 1954. Lempinen pelasi seurassa muun muassa jalkapalloa, jääkiekkoa ja jääpalloa. Jalkapallossa hän oli voittamassa A-nuorten Suomen mestaruutta vuonna 1961.

– Hävisimme kyllä ensimmäisen pelin, mutta sen jälkeen taisimme voittaa paljon. Olen ollut 50 vuotta eri rooleissa, hallituksessa, valmentajana ja Huru-ukoissa. Huru-ukkojen kokoukset tosin alkavat nykyään siten, että käymme läpi sitä, kenellä on taas uusi tekonivel. Osa on jo poistunut riveistä. Tällä kaudella ensimmäiset pelit ovat Kisapuistossa ja sitten siirrymme tunnelmalliselle Radiomäelle. Kispi oli aikanaan Suomen paras kenttä. Se oli entistä järven pohjaa. Kentällä minulla riitti nopeutta, mutta pallo ei pysynyt aina mukana, Lempinen nauraa kiitospuheessaan.

Pelaajauransa jälkeen Lempinen aloitti seurassa valmentajana 1970-luvun alussa. Hän valmensi myös Reippaan ensimmäistä naisten joukkuetta. Reippaan hallitukseen hän nousi 1984. Lempinen on toiminut myös seuran puheenjohtajana. Viimeiset vuodet tuhansien tarinoiden Lempinen on pitänyt hengissä seuran Huru-ukko-osastoa, jolla on tärkeä rooli edustusjoukkueen ottelutapahtumissa. Hän on ollut myös tärkeässä osassa Reippaan perinteiden ja historian siirtämisessä seuraaville sukupolville.

Lahden Reipas onnittelee legendaansa komeasta tunnustuksesta!

Uutiset

Kaikki uutiset

Reipas 1891 -huppari

Lahtelaiset jalkapalloseurat aiesopimukseen junioritoiminnan yhdistämisestä

Reipas taipui Hakalle Cupissa lukemin 1-5

Otteluennakko: Reipas – FC Haka

Lahden Reipas pääsee takaisin Kisapuistoon

Tiedote: Kisapuiston käyttökielto

Reipas JäPS-47 PERUTTU

Raportti: Reipas – JJK

Otteluennakko: Reipas – JJK

Raportti: Reipas – Kiffen