Pronssinen ansiomerkki Kautoselle ja Vekkelille

Lahden Reippaan päättäjäisissä palkitaan parhaiden pelaajien lisäksi myös pitkäaikainen huoltaja Martti Vekkeli ja päävalmentaja Tommi Kautonen. Heidät palkitaan Suomen Palloliiton pronssisilla ansiomerkeillä.

Päävalmentaja Tommi Kautonen on komean pelaajauransa jälkeen meritoitunut valmentajana. Hän on toiminut muun muassa FC Reippaan, FC KooTeePeen, Vasa IFK:n ja FF Jaron valmennustiimeissä. Kautonen oli päävalmentajana nostamassa yhteistyöseura FC Lahtea liigaan. Kautonen on toiminut myös Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueen ja Seinäjoen Jalkapallokerhon päävalmentajana. Lahden Reippaan päävalmentajana Kautonen on toiminut kahden kauden ajan ja sarjasijoitukset ovat olleet Kakkosessa komeat, viides ja kolmas sija.

Huoltaja Martti Vekkeli on tehnyt pyyteetöntä työtä lahtelaisen jalkapalloperheen eteen. Vekkeli toimi jo 1990-luvulla Lahden Reippaan junioreissa huoltajana. Vekkeli siirtyi luontevasti FC Reippaan juniorijoukkueisiin 1996. Hän on toiminut myös FC Lahti Akatemian ja FC Kuusysin huoltajana 2010-luvulla. Lahden Reippaassa aina ystävällinen ja nöyrä Vekkeli on toiminut kaudesta 2019 lähtien.

Tervetuloa lauantaina Lahden Reippaan päättäjäisiin Malskille Ant Brew’n tiloihin viettämään mukava ilta hyvässä seurassa.

REIPPAAN ILTAMAT
La 29.10. klo 16-18 
Ant Brew, Malski
vapaa pääsy

Uutiset

Kaikki uutiset

Otteluennakko: PEPO – Lahden Reipas

Otteluennakko: PKKU – Lahden Reipas

Otteluennakko: NJS – Lahden Reipas

Otteluraportti: Reipas – Tips

Otteluennakko: Reipas – Tips

Otteluennakko: PPJ – Lahden Reipas

Otteluennakko: FC Kiffen – Lahden Reipas

Otteluennakko: Atlantis Akatemia – Lahden Reipas

Otteluennakko: Lahden Reipas – HJK Klubi 04

Otteluraportti: Lahden Reipas – JIPPO