Lahden Reipas eteni dramaattisten vaiheiden jälkeen Suomen Cupin neljännelle kierrokselle. Sarjatasoa ylempänä pelaava JJK kaatui Kisapuistossa lukemin 1–0. Ottelun ainokaisen iski Driton Shala.

Kotijoukkue Lahden Reipas oli pirteä koko ottelun ajan ja loi ajoittain erinomaista painetta vierailija JJK:n maalille. Paine ei kuitenkaan konkretisoitunut maalien merkeissä. Toisessa päässä Lauri Inkeroinen otti tarvittavat kopit. Tauolle mentiin kutkuttavan jännittävässä maalittomassa tilanteessa ja ratkaisu jäi toiselle jaksolle.

Reipas lisäsi painetta ja maali alkoi roikkua jo ilmassa. Viimeisen kymmenminuuttisen aikana Reipas haki voitto-osumaa jo riskillä ja se avasi myös JJK:lle mahdollisuuksia vastaiskuihin. JJK saikin kaksi huippupaikkaa. Ensimmäinen laukaus meni tolppaa hipoen ohi ja Inkeroinen koppasi toisen läpiajon.

Ottelussa elettiin jo lisäaikaa, kun viirupaidat lopulta onnistuivat hyödyntämään kovan paineen. Jospin Ndabawedje sai pallon laidalla ja leikkasi hieman keskustaan. Driton Shala teki pystyjuoksunsa ja Ndabawedje pelasi pallon linjan taa. Shala pääsi nokikkain JJK-vahti Jonne Urosen kanssa ja räjäytti Kisapuiston yleisön huutoon. Näin ollen Reipas eteni neljännelle kierrokselle.

Reippaan osalta Kakkonen jatkuu kahdella vieraspelillä. Seuraava kotiottelu pelataan lauantaina 4.5. Kisapuistoon saapuu vieraaksi Järvenpään Palloseuran reservijoukkue. Suomen Cupin neljäs kierros arvotaan 30.4.