Raportti: Reipas – Kiffen

Lahden Reipas avasi kautensa lauantaina Kisapuistossa FC Kiffeniä vastaan. Kiffen oli tehokas ja iski itselleen 3–1-voiton. Vierailijoiden maalit merkittiin Samuli Heiskalle, Santeri Karjalaiselle ja Aleksi Hollmenille. Reippaan ainokaisen iski Ville Kurki.

Lahden Reipas sai otteluun hyvän alun, mutta vierailija FC Kiffen hyödynsi ensimmäisen paikkansa jo viidennellä peliminuutilla. Samuli Heiska karkasi läpi maalintekoon. Maalin jälkeen Reipas onnistui kyllä luomaan paikat jopa viiteen metriin, mutta maaleja kotijoukkue ei kyennyt iskemään. Vierailija puolestaan hyödynsi oman paikkansa, kun Santeri Karjalainen osui ja tauolle lähdettiin Kiffenin 2–0-johdossa.

Toisen jakson kuva oli samanlainen. Reipas hallitsi ja tuhlaili maalipaikkoja ja Kiffen iski vastaiskuilla. Vartti ennen loppua Aleksi Hollmen naulasi pelin. Reipas sai vielä kuparisen rikki viimeisellä kymmenminuuttisella, kun Ville Kurki nousi röyhkeästi laidasta ja kavensi loppulukemiksi 1–3. Näin ollen aina haastava Kiffen postui Kisapuistosta kolmen pisteen ja avausvoiton kera.

Reipas on seuraavan kerran liekeissä jo tiistaina, kun viirupaidat aloittavat kahdeksannen Suomen Cupin voiton metsästystä JJK:ta vastaan. Ottelu pelataan Kisapuistossa ja se alkaa kello 19. Kausikortit oikeuttavat sisäänpääsyyn, otteluliput 8 euroa.

Uutiset

Kaikki uutiset

Reipas taipui Hakalle Cupissa lukemin 1-5

Otteluennakko: Reipas – FC Haka

Lahden Reipas pääsee takaisin Kisapuistoon

Tiedote: Kisapuiston käyttökielto

Reipas JäPS-47 PERUTTU

Raportti: Reipas – JJK

Otteluennakko: Reipas – JJK

Otteluennakko: Reipas – FC Kiffen

Matti Klinga vahvistaa Lahden Reipasta

133-vuotias Lahden Reipas 72-vuotiaalla Kisapuiston Olympiastadionilla