Raporttia PeKa pelistä

Lahden Reipas murskasi kotkalaisen Peli-Karhut lauantaisessa harjoitusottelussa lukemin 9-0. Gullit Zolameso ja Lirinis Haziri iskivät täydet hatulliset, Asaad Babiker, Ahmed Aethe ja Elias Oijusluoma osuivat kertaalleen.

Vierailija Peli-Karhut hallitsi ottelua ensimmäiset minuutit, mutta Reipas käänsi pian pelin itselleen. Kuuden minuutin kohdalla Reipas prässäsi voimakkaasti ja Lirinis Haziri riisti pallon. Hän pääsi nokikkain PeKa-vahti Kristian Variksen kanssa ja sijoitti pallon alakulmaan. Minuuttia myöhemmin Reippaan prässi puri jälleen ja Asaad Babiker riisti pallon. Hän syötti Roope Niskaselle, joka ampui voimakkaan kudin suoraan yläputkeen.

Vartin kohdalla Gullit Zolameso antoi kulmapotkun ja Asaad Babiker puski. Varis venyi haamupelastukseen maaliviivalta ja kauhoi pallon suoraan Topias Inkiselle. Inkinen ei kerennyt saamaan puhdasta osumaa palloon ja hänen vetonsa meni yli tyhjästä maalista.

Jakson puolivälissä Reipas onnistui toistamiseen maalinteossa. Babiker riisti pallon ja sai tökättyä pelivälineen Hazirille. Haziri näki Gullit Zolameson juoksun ja pelasi tämän läpi komealla syötöllä. Zolameso ei erehtynyt, vaan tuplasi Reippaan johdon.

Reilun puolen tunnin pelin jälkeen Haziri haastoi ja oli etenemässä maalipaikkaan. PeKan Riku Koivikko kaatoi Hazirin ja pallo vietiin pilkulle. Koivikko katseli tilanteessa myös punaista korttia. Babiker ampui pallon pilkulta varmasti maaliin. Hieman ennen taukoa Onuray Köse alusti vielä Zolamesolle paikan ja tauolle lähdettiin Reippaan 4-0-johdossa.

Toisella jaksolla Reipas painoi lisää kaasua. Ensin Haziri leikkasi hieman sisään ja ampui pallon yläkulmaan ja hetkeä myöhemmin Babiker ja Haziri nautiskelivat ja pelasivat maalin ja hattutempun Zolamesolle. Haziri sai hattunsa täyteen reilun tunnin pelin jälkeen. Zolameso pelasi määrämittaisen pallon rangaistusalueen rajalle ja Haziri nosti pallon maaliin yli vastaan tulleen Kristian Variksen.

Noin vartti ennen loppua Reipas tuhlaili tukun paikkoja. Myös Varis venyi komeaan tuplatorjuntaan, kun hän nollasi Hazirin kovan vedon ja Babikerin paluupallon. Variksen ilta synkkeni kuitenkin lopullisesti viisi minuuttia ennen loppua. Elias Oijusluoma ampui, Varis torjui eteensä ja Ahmed Aethe laittoi karat sisään. Varis puhui itselleen tilanteen jälkeen suoran punaisen kortin. Ottelun päätöslukemiksi 9-0 iski Oijusluoma pallonriistonsa jälkeen.