Reipas haki voiton Nastolasta

Nastolan Nopsa ei kyennyt katkaisemaan Reippaan voittokulkua miesten kolmosessa. Vierasjoukkue oli parempi lopulta melko selvin numeroin 7-2. ( 2-1 ).

Ottelu ei missään nimessä ollut helppo viirupaidoille. Luonnonnurmi on lahtelaisille harvinaista herkkua ja sisukas kotijoukkue pisti kovin kampoihin. Ensimmäisen vartti oli tunnustelevaa pelaamista. Reipas sai kuparisen rikki, kun Teemu Toukonen latasi pallon verkkoon läheltä maalia. Pian tämän jälkeen Roni Rinne sooloili kauniin maalin ja peli näytti olevan viirupaitojen hallussa. Juuri ennen puoliaikaa iski Nopsa. Läheltä annettu vapaapotku muutti ikävästi suuntaa ja upposi Juha Tuomen vartioimaan maaliin.

Toinen puoliaika alkoi hienoisella Nopsan painostuksella. Reippaan kaapattua otteen itselleen oli jo seuraavan maalin vuoro. Riku Heini puhkaisi Nopsan puolustuslinjan kauniilla syötöllä ja Roope Suonio, entinen kiikari-Roope, sijoitti pallon vastustamattomasti alakulmaan. Tämä jäi myös ottelun voittomaaliksi. Ottelun lopussa Toukonen viimeisteli hattutemppuun vaaditut maalit ja maalitykki Tynkkynen venytti vielä verkkoa kahdesti. Nopsan kavennus syntyi rangaistuspotkusta.

Ottelun pikku Hanhi oli mainiosti esiintynyt Roni Rinne. Reippaan seuraava kamppailu pelataan 9.8. Silloin Kisapuistoon saapuu aina vaarallinen Atletico Malmi. Ottelu alkaa 19:30. Tervetuloa.