Reipas – HyPS lauantai-illan huipennuksen ennakko

Reipas jatkaa urakointiaan kolmosessa lauantaina 6.5 Hyvinkään Palloseuraa vastaan. Kyseessä on Reippaan kolmas sarjapeli tälle kaudelle. Plakkarissa on tähän mennessä tiukka vierasvoitto Tikkurilan Palloseurasta ja tappio väkevän vastuksen tarjonnutta Atletico Malmia vastaan. Malmilaiset voittivat Reippaan kotikentällä puhtain 0-3 lukeminen. Peli olisi voinut kääntyä toisinkin jos ja jos ja jos. Paikkoja oli ja niin edelleen, eikä lukemat kerro koko totuutta pelistä. Tosiasia on kuitenkin, että vastustaja teki enemmän maaleja ja sillä sipuli. Kyseisestä pelistä Reippaan on syytä säilyttää ainakin taisteluilme ja halu voittaa. Maalisarekkeeseen on varmasti luvassa merkintöjä mikäli ilme harjoituksissa ja kentillä säilyy viimeviikkojen tasolla. Atletico pelin jälkeen Reipas kohtasi vielä Vuosaaren Viikingit S.C.P joukkueen Regions cupissa. Reipas otti rutiininomaisen 0-3 vierasvoiton Suonion yläkulmalla, Niemisen kliinisellä viimeistelyllä ja Toukosen varmalla rankkarimaalilla.

Lauantain vastustaja HyPS on perinteisesti panostanut edustusjoukkueeseen ja on edellisinä vuosina tarjonnut viirupaidoille kiperän vastuksen välillä jopa voittaen Reippaan. Erityisesti esiin voisti nostaa Riihimäeltä Hyvinkäälle siirtyneen maalivahdin, jota pidetään yhtenä sarjan parhaista. HyPS on aloittanut sarjan kahdella tappiolla ja onkin selvää, että vastaan on tulossa ärsyyntynyt avausvoittoa tavoitteleva joukkue.

Reippaan valmentajalla on käytettävissään muutamaa pelikieltoa ja muuta poissaoloa lukuunottamatta varsin iskukykyinen ja laaja kokoonpano. Erityisesti viimekaudella hurjan maalimäärän takoneen Apa Leuton viuhuvaa laukausta ja taidokasta pelaamista kannattaa tulla katsomaan. Vastaavia pelimiehiä ei näissä peleissä montaa ole. Vauhtihirmuilta, Zambrotta Kontiselta ja Rage Vuontelolta, on syytä odottaa vauhdikkaan pelaamisen jatkeeksi tehoja, eikä epäilystäkään ettei niitä olisi tulossa. Kaiken kaikkiaan Reippaan miehet lähtevät peliin äärimmäisen voiton janoisina.

Pekka Pouta on luvannut pelkkää aurinkoa ja lämpöä huomiselle juuri Kisapuistoon. Ota omat eväät mukaan ja tule nauttimaan sitä parasta eli tunnerikasta jalkapalloa paikanpäällä.

Lahden Reipas – HyPS Kisapuistossa lauantaina kello 18.00.

Uutiset

Kaikki uutiset

Reipas Super-viikonloppu

Otteluennakko: Reipas – JäPS/47

Baca is back!

Raportti: Reipas – Mypa (mukana maalikimara-video)

FC Lahti ry:lle uusi hallitus – työ lahtelaisten seurojen yhdistymisen eteen jatkuu kesän aikana

Reipas 1891 -huppari

Lahtelaiset jalkapalloseurat aiesopimukseen junioritoiminnan yhdistämisestä

Reipas taipui Hakalle Cupissa lukemin 1-5

Otteluennakko: Reipas – FC Haka

Lahden Reipas pääsee takaisin Kisapuistoon