Reipas hyytyi tasapeliin Radiomäellä

Reipas jatkoi taivaltaan miesten kolmosessa perjantaina Radiomäellä vierailija Herttoniemen Tovereita vastaan.

Kiihkeiden vaiheiden päätteeksi pisteet jaettiin lukeminen 2-2 ( 1-1 ).

Reippaan maaleista vastasivat Teemu Toukonen pilkulta ja Olli Tynkkynen.

Reipas aloitti ottelun kovalla sykkeellä. Viirupaidat vyöryivät kohti vierailijoiden maalia, mutta viimeistely jätti toivominen varaa. Sitten, niin kuin usein tällä kaudella, kotijoukkueelle sattui kehnompi vaihe ja Herto rankaisi. Vallan upea vapaapotku löysi tiensä kotijoukkueen maaliin.

Reipas ei lannistunut. Viiruvyöry jatkoi rummutusta ja se tuotti tulosta, kun laulava laituri Mikko Tuomi kaadettiin pilkun arvoisesti. Teemu Toukonen naulasi pilkun varmasti verkkoon. Puoliajalle siirryttiin tilanteessa 1-1, vaikka Reippaalla oli tukuttain mahtavia maalipaikkoja.

Toinen puoliaika oli myös Reippaan hallintaa. Joukkue vyöryi kohti Herton maalia, mutta viimeistely oli perjantaina luvattoman kehnoa.

Vyörytys tuotti tulosta, kun Roope Suonio löysi linjan takaan Olli Tynkkysen, joka niittasi pallon varmasti maaliin.

Pisteet näyttivät jo jäävän radiomastojen kainaloon, mutta aivan lopussa Herton vaarattomalta näyttänyt kaukolaukaus tasoitti ottelun.

Pistejako oli pettymys, koska Reippaalla oli paikkoja tehdä puolitusinaa maalia.

Ottelun Hanhi oli valintaraadin yhdellä hienolla kaukovedolla lumonnut Eetu Sassila ja pikku Hanhi kovasti töitä paiskinut Antti Hukka.

Reippaan seuraava kotiottelu on 12.8. klo 19:30. Silloin Radiomäellä saapuu Finkurd.