Reipas jatkaa puhtaalla pelillä.

Reipas jatkoi vakuuttavia otteitaan miesten kolmosessa kaatamalla Riihimäen Palloseuran vieraskentällä lukemin 0-3 ( 0-2 ). Reippaan maaleista vastasi Teemu Toukonen kahdesti ja Olli Tynkkynen kerran.

Reipas pääsi ensimmäisen kerran tällä kaudella nurmelle. Riihimäen nurmikenttä oli vuodenaikaan nähden hyvässä kunnossa, vaikka kenttä ei täysin tasainen ollutkaan. Ensimmäiset minuutit viirupaidat hakivat tuntumaa nurmeen. Sen jälkeen alkoi tapahtumaan. Olli Tynkkynen levitti pallon mainiosti Antti Hukalle, jonka tarkka keskitys löysi Teemu Toukosen. Toukonen ei arkaillut ja naulasi pallon pussiin suoraan ilmasta. Toisesta maalista vastasi Olli Tynkkynen.

Toisen puoliajan alku oli vaikea lahtelaisille. Hieman tahmea pallon liikuttaminen hidasti peliä ja puolustuksessa keskikentällä oli liikaa tilaa. Rutinoitunut Reipas ei pienestä suvantovaiheesta lannistunut. Roope Suonion pitkä rajaheitto löysi Olli Tynkkysen, joka pudotti pallon Teemu Toukoselle. Toukonen nautiskeli pallon maaliin. Riihimäen kauniista kesäillasta tuliaisina rutiinivoitto. Pelin Pikku Hanheksi valittiin ansaitusti Teemu Toukonen.

Reippaan seuraava peli on 31.5, kun Lahteen saapuu myös tappioitta oleva Atlantis.