Reipas jatkaa vakuuttavia otteitaan

Reipas kaatoi vieraskentällä Atletico Malmin selvin lukemin 5-0 ( 3-0 ). Reippaan maaleista vastasi Olli Tynkkynen kahdesti, Roni Rinne ja vaihdosta kentälle tulleet Johannes Karjalainen ja Teemu Salo.

Ensimmäinen puoliaika oli viirupaidoilta mainio. Keskikentällä operoineet Sami Tiittanen, Masa Malen ja Kaarlo Rantanen piiskasivat palloa vikkelille hyökkääjille. Nälkäinen hyökkääjä Olli Tynkkynen janosi maaleja. 14 minuutilla Roni Rinne vapautti Tynkkysen, joka upotti pallon vastustamattomasti maaliin. Pian tämän jälkeen Rinne laukoi pallon itse maaliin. Reipas vyörytti koko puoliajan laajalla rintamalla. Vielä ennen puoliaikaa Tynkkynen karkasi yksin läpi ja pallo löytyi taas kotijoukkueen maalista. Puoliajalle vierasjohdossa 3-0.

Tällä kertaa Reipas pelasi melko ehjän toisen puoliajan tukevasta johdosta huolimatta. Painostus tuotti tulosta, kun vaihdosta tullut Johannes Karjalainen upotti Tiittasen syötöstä pallon takanurkkaan. Teemu Salo ennätti olla kentällä vain muutaman minuutin, kun hän ohjasi kulmapotkun maaliin. Loppulukemat vakuuttavan esityksen jälkeen 5-0. Ottelun Hanheksi valittiin keskikenttää dominoinut Sami Tiittanen.

Reippaan seuraava ottelu pelataan 10.5. Kisapuistossa 19:30. Vastustajaksi saapuu FC Korso.