Reipas jatkaa voittojen tiellä

Reipas nappasi kolmannen voiton peräkkäin, kun kaatoi tulikiven katkuisessa ottelussa Tuusulan Palloseuran 3-2 ( 0 – 1 ).

Reippaan maaleista vastasi Markus Hietala, Teemu Toukonen ja Aaro Leutola.

Ensimmäinen puoliaika oli kerrassaan vaikea kotijoukkueelle. Puolustuksessa viirupaidat olivat koko ajan muutaman askeleen perässä. Tämä johti siihen, että vierailijat iskivät ottelun avausmaalin.

Tauolla Reippaan valmentaja Petri Järvinen keitti kunnon käärmekeitot. Puoliajan jälkeen Mukkulan viheriöllä nähtiin aivan eri Reipas kuin ensimmäisellä nelivitosella.

Painostus tuotti maalin, kun Markus Hietala tälläsi suoraan ilmasta Roope Suonion kulmapotkun maaliin.

Avausmaalin jälkeen painostus jatkui hillittömänä. Puolenvaihdon jälkeen pallo puskettiin Teemu Toukosen päähän, eikä veteraani erehtynyt. Reipas 2-1 johtoon.

Toisella puoliajalla ottelu alkoi karkaamaan tuomariston hyppysistä. Taklaukset koveni puolin jos toisin ja torikokous seurasi toistaan.

Toisella puoliajalla kentälle tullut Aaro Leutola oli todellinen ”super sub”. Leutolan korkkiruuvi yllätti vastustajan pussarin täysin ja tilanne muuttui 3-1.

Vielä aivan ottelun lopussa Tups palkittiin rangaistuspotkulla. Pallo varmasti maaliin ja tilanne kaventui 3-2.  Kaikkien onneksi loppuvihellys seurasi pian rangaistuspotkun perään. Lisäminuutit olisi voinut tietää lisää vähemmän sympaattisia taklauksia.

Ottelun Hanhi oli puolustuksen voimahahmo Markus Hietala ja pikkuhanhi Teemu Toukonen.

Pelit jatkuvat perjantaina 22.9 NJS:n vieraana.