Reipas jatkoi vahvoja otteitaan – nyt jyrän alle jäi Puistolan Urheilijat

Reipas jatkoi voittojen tiellä torstaina Mukkulassa pelatussa ottelussa. Kotijoukkue nuiji vierailija Puistolan Urheilijat lukeminen 6-1 (2-0). Viirupaitojen maaleista vastasivat Aaro Leutola, Olli Tynkkynen, Teemu Toukonen, Olli Riikonen ja kahdesti Roope Suonio.

Ensimmäinen puoliaika oli täysin Reippaan hallintaa. Kotijoukkue jaksoi liikuttaa palloa ja tarkat syötöt löysivät tyhjän tilan Puistolan kovin korkea puolustuslinjan taustalta. Ensimmäisessä maalissa Aaro Leutola leipoi palloa rangaistusalueella ja se johti rangaistuspotkuun. Napakka veto alakulmaan ja tilanne 1-0. Toisessa maalissa Olli Tynkkynen näytti osaamistaan. Nälkäinen hyökkääjä peippasi puolustajan ja napautti pallon vastustamattomasti verkkoon. Ensimmäisen puoliajan lopussa Tom Helqvist otti muutaman huippupelastuksen ja lukemat pysyivät kahdessa nollassa.

Toinen puoliaika alkoi kotijoukkueen kannalta liian verkkaisesti. Tempo laski ja PuiU pääsi peliin mukaan. Tämä johti siihen, että vierailijat kavensivat ottelun hieman paitsiolta haistavan tilanteen jälkeen. Pian tämän jälkeen Reipas laittoi ison vaihteen silmään. Antti Hukka antoi täydellisen kulmapotkun ja Teemu Toukonen puski pallon maaliin. Tämän jälkeen taskuraketti Miikka Juven pelasi Olli Riikoselle tyhjän maalin. Riikonen ei epäonnistunut. Kaksi viimeistä maalia viimeisteli Roope Suonio. Ensimmäisen kulman jälkitilanteesta upealla pyssyllä yläkulmaan ja toinen vapaapotkusta tyylikkäästi sijoittamalla. Loppulukemat siis 6-1.