Reipas jatkoi voittokulkuaan Hyvinkäällä.

Reipas haki tyylipuhtaan 6-0 voiton Hyvinkäältä lauantaina. Kotijoukkue jaksoi viirupaitojen kyydissä ensimmäiset 20 minuuttia. Reippaan maaleista vastasivat Olli Tynkkynen kertaa kolme, Teemu Toukonen kahdesti ja Jussi Hauhia kerran.

Ottelu alkoi tasaisesti, vaikka kotijoukkue oli vailla varsinaisia maalipaikkoja. Reipas piti mainiosti palloa ja juoksutti kotijoukkuetta ympäri kenttää. Reippaan ensimmäinen maali syntyi mukavan sommitelman päätteeksi. Roope Suonion millin tarkka keskitys löysi Teemu Toukosen, joka upotti pallon tyhjään maaliin. Pian tämän jälkeen Suonion pitkä avaus vapautti Olli Tynkkysen, eikä maalitykki erehtynyt. Reippaan hallinta jatkui ja hyökkäykset vyöryivät kohti kotijoukkueen maalia. Painostus tuotti taas tulosta, kun Antti Hukan keskitys löysi takatolpalta Toukosen, joka puski pallon maaliin. Vielä ennen puoliaikaa maaliverkkoa venytti Jussi Hauhia, joka osui kulman jälkeen.

Toisella puoliajalla tempo putosi huomattavasti. Yksi syy tähän oli kaatosade, joka vaikeutti selkeästi pelaajien otteita. Reipas loi silti tukun maalipaikkoja. Toisella puoliajalla verkkoa venytti kahdesti Olli Tynkkynen. Reipas poistui Hyvinkäältä selkeä voitto mukanaan.

Ottelun Pikku Hanheksi valittiin oikeana pakkina jälkeen täydet minuutit operoinut Roope Suonio. Sarjaa on jäljellä 3 ottelua. Atlantiksen kärsittyä tappion Atletico Malmille, Reippaalla on mahdollisuus valmistaa nousu seuraavassa ottelussa torstaina Kisapuistossa. Torstaina vastustajaksi saapuu CLE.