Reipas kaatoi Atlantiksen ja otti harppauksen kohti kakkosta

Perjantaina Pukinmäessä oli kovat panokset. Sarjakärki Reipas ja sarjassa toisena majaileva Atlantis iskivät yhteen hieman pitkäksi jätetyllä nurmimatolla. Kärkiottelu oli odotetunlainen – taitavia pelaajia, kuumia tunteita ja vaarallisia tilanteita. Reipas kaatoi riemukkaasti Atlantiksen puhtaasti 4-0 ( 1-0 ).

Reippaan maaleista vastasivat Teemu Toukonen, Johannes Karjalainen, Riku Heini ja kerran pallon meni maaliin Atlantiksen omasta pelaajasta. Ottelu alkoi kotijoukkueen painostuksella ja Reippaan puolustaessa tiiviisti. Atlantis ei päässyt tolppaa lähemmäksi ja Reipas iski. Riku Heinin tarkka keskitys löysi Teemu Toukosen ja Toukonen puski pallon maaliin. Maalin jälkeen peli tasoittui ja Reipas sai pidettyä palloa pidempiä aikoja. Puoliajalle siirryttiin viirupaitojen 1-0 johdossa.

Toinen puoliaika alkoi samalla tavalla kuin ensimmäinen. Atlantis painosti muutamat ensimmäiset minuutit. Reipas kesti ja naulasi pitkän naulan Atlantiksen arkkuun, kun Johannes Karjalainen viimeisteli Reippaan toisen maaliin. Pian tämän jälkeen Riku Heinin kierteinen kierteinen vapaapotku meni maaliin Atlantiksen omasta pelaajasta. Loppunumerot viimeisteli Riku Heini, jonka vapaapotku yllätti Atlantiksen maalivahdin. Lopussa tunteet kuumenivat ja keskustelu oli kiivasta. Loppuvihellyksen jälkeen Reippaan pelaajien kädet nousivat ilmaan voiton merkiksi.

Ottelun Pikku Hanheksi valittiin loistavan pelin pelannut Riku Heini.

Reippaan seuraava peli on 15.9. Hyvinkäällä.