Reipas nousee Kakkoseen!

Reipas sinetöi odotetusti nousun Kakkoseen kaatamalla Club Latino Espanolin Kisapuistossa 6-0 (2-0). Maaleista vastasivat Johannes Karjalainen, Antti Hukka, Olli Tynkkynen kahdesti sekä Mikael Salimäki ja Edu Sassila.

Ottelun luone oli heti alusta asti selvä. CLE vetäytyi omalle kenttäpuoliskolle ja Reipas yritti avata solmua. Pelin alussa syöttövalinnoissa ja yksittäisissä ratkaissuissa saattoi näkyä ottelun merkitys pelaajille, mutta ammatimiesten tavoin peli eteni Reipas hallitsi peliä ja maalit olivat vain ajan kysymys.

Peliä oli pelattu 37 minuuttia kun Karjalainen iski viirupaitojen kauden 100. maalin Antti Hukan matalasta keskityksestä. Karjalaisen skiemurainen viimeistely vasemmalla jalalla oikeaan yläkulmaan oli juuri sellainen kun kauden 100. Reipas jatkoi painostusta ja Antti Hukka teki ennen puoliaikaa 2-0 maalin ampumalla kulman kierteisenä sisään CLE maalivahdin käsien kautta.

Reipas jatkoi toisella puoliajalla kuskin paikalla mutta 3-0 maali odotti itseään aina 70. minuutille. Karjalainen pelasi Sassilalle, joka vapautti takavasaralla ikinuoren laitakiiturin Roope Suonion laidalta keskityspaikkaan. Suonio toimitti leivoksen maalille ja kylmäverisenä viimeistelijänä tunnettu Salimäki painoi pallon reppuun. 3-0 maalin jälkeen ottelun kulkuun alkoi tulla ratkaisun makua ja 73 minuutin kohdalla Tynkkynen painoi vastustamattoman painavan laukauksen kuudentoista ulkopuolelta CLE maalivahdin selän taakse. Reippaan viides maali pomppasi Hukan vedosta Sassilan selän kautta maaliin, maalintekijän maali. 6-0 maali oli jälleen kauniimpi, tyypillistä Reipasta, kun Suonio nosti keskialueella pomppineen pallon ”Iniestamaisesti” linjan selän taakse ja Tynkkynen viimeisteli kauniisti edelleen nostamalla pomppineen pallon CLE maalivahdin yli.

Särön Reippaan tyylikkääseen voittoon ja nousujuhliin toi aiemmista kohtaamista tuttu CLE pelaajien asiaton käytös, jonka edessä ottelun erotuomari vaikutti voimattomalta.

Kausi on kesken mutta nousi varmistui. Reipas on ollut sarjassaan tällä kaudella suvereeni. Suurin kiitos tästä kuuluu joukkueen pelaajille ja valmentajille. Sitoutuminen ja joukkueen sisäinen kunnioitus on ollut korkeaa luokkaa ja päivittäisessä tekemisessä on näkynyt nautinto pelaamista ja harjoittelua kohtaan. Upea joukkue!

Vaikka nousi ratkesi hyvissä ajoin pelit jatkuvat vielä. Seuraava peli on vieraissa torstaina 27.9.2018 Töölön Taistoa vastaan. Kausi laitetaan pakettiin 6.10.2018 klo 13.00 Vuosaaren Viikinkejä vastataan. Pelin jälkeen pidämme nousujuhlat Pikkuhanhessa, jonne saa lippuja hintaan 20 e. Lippuja voit tiedustella sähköpostilla osoitteesta kisapuistocup@gmail.com