Reipas palasi harjoituskentälle 

Lahden Reipas on palannut harjoituskentille ja aloittanut valmistautumisen kauteen 2023. Harjoituksissa on ollut mukana paljon tuttuja pelaajia, mutta myös muutamia uusia tuttavuuksia. Lahtelaisen jalkapallomyllyn läpikäyneistä nuorista pelaajista joulukuun harjoitusjaksolle on kutsuttu hyökkääjät Colin Ndabawedje, Noa Ahlfors ja Bacary Traore, keskikenttäpelaajat Viljami Heinonen ja Julius Utriainen, puolustajat Lauri Ala-Kauhaluoma, Niko Munukka ja Teemu Kettunen, sekä maalivahdit Mikko Yrjölä ja Elmo Laaksonen.

Tommi Kautonen jatkaa viirupaitojen peräsimessä myös tulevalla kaudella. Hänen apunaan toimivat tutut Tommi Vartiainen ja maalivahtivalmentaja Petri Haapsaari. Uutena Kautosen valmennustiimiin liittyy viime kaudella FC Reippaan alle 20-vuotiaiden poikien kanssa Suomen mestaruudesta kauden loppuun asti taistellut Olli Tynkkynen. Martti Vekkeli jatkaa Reippaan huoltajana.

– Treenit ovat lähteneet käyntiin hyvällä sykkeellä ja viime kauden joukkueen runko vaikuttaa pysyvän hyvin kasassa. Treeneissä on ollut paljon nälkäisiä nuoria, joka on hyvä asia. Harjoittelemme nyt jouluun asti ja ensimmäiset harjoituspelit on jo sovittu tammikuulle, Kautonen kertoo.

Myös Reippaan kausikortit ovat tulleet painosta ja ne ovat myynnissä. Osta omasi pukin konttiin tai lahjaksi tästä.

Uutiset

Kaikki uutiset

Suomen Pintaturva tukemassa Reipasta

Otteluennakko: Lahden Reipas – Honka/Akatemia

Otteluraportti: Lahden Reipas – FC Kiffen

Otteluennakko: Lahden Reipas – FC Kiffen

Otteluraportti: JaPS – Lahden Reipas

Otteluennakko: JaPS – Lahden Reipas

Otteluennakko: Lahden Reipas – Atlantis Akatemia

Otteluraportti: PK-35 – Lahden Reipas

Otteluennakko: PK-35 – Lahden Reipas

Otteluraportti: PK-37 – Lahden Reipas