Reipas palasi voittojen tielle Korsossa!

Lahden Reipas jatkaa tappiotta, kun joukkue haki vierasvoiton Korsosta. Lopputulos viirupaidoille 4-1 ( 3-1 ).  Maalinteossa onnistuivat Riku Heini, Antti Hukka, Edu Sassila ja Roni Rinne.

Ottelu alkoi Reippaan kannalta todella kehnosti. Korso iski ensimmäisestä tilanteesta pallon verkkoon.
Tämän jälkeen ottelun käsikirjoitus oli täysin selvä. Reipas piti palloa ja kotijoukkue koetti roikkua perässä. Reippaan pyöritys tuotti tulosta, kun Riku Heinin viekas vasuri upotti pallon alakulmaan.
Pian tämä jälkeen Roope Suonio löysi Antti Hukan, joka latasi pallon voimalla maaliin.
Vielä ennen puoliaikaa Edu Sassila puski Riku Heinin mainion kulmapotkun vastustamattomasti maaliin.

Toinen puoliaika oli pelailua. Reipas hallitsi ottelua täysin, mutta huolellisuus puuttui. Helpot syötöt lipsahtivat liian usein ohi kohteen.

Aivan ottelun lopussa Juven tarjoili avopaikan Rinteelle, joka siirsi pallon tyhjään maaliin. Maalin myötä koko joukkue haluaa kiittää Rinnettä erinomaisesti sujuneesta alkukaudesta ja panoksesta joukkueen toiminnassa. Roni lähtee opiskeluihin liittyvään vaihtoon Barcelonaan eikä ole loppukauteen käytettävissä. Toivottavasti saamme nauttia Ronin otteista viirupaidassa jälleen ensi kaudella.

Reippaalle ansaittu voitto kauden nihkeimmässä ottelussa.

Ottelun Pikku Hanheksi valittiin maalivahti Tom Hellqvist.

Reippaan seuraava ottelu on torstaina 23.8. Silloin Kisapuistossa nähdään El Lahtico Reipas vastaan Kuusysi. Ottelu alkaa 19:30