Reipas taipui Nurmijärvellä

Reipas suuntasi perjantaina Nurmijärvelle, jossa vastaan asettui sarjan eliittiin kuuluva paikallinen jalkapalloseura. Kova kotijoukkue NJS oli lopulta parempi lukemin 2-1 ( 2-0 ).

Reippaan maali merkattiin NJS:n omaksi maaliksi.

Ensimmäinen puoliaika oli kotijoukkueen hallintaa. NJS liikutti palloa ja Reipas juoksi perässä. Kotijoukkue rankaisi heti alussa komealla kaukolaukauksella. Reipas sai muutamia tilanteita, joista parhaat siunaantuivat Mikko Tuomelle ja Teemu Toukoselle Roope Suonion sivurajoista.

Puoliaikaa siirryttiin viettämään kotijoukkueen johdossa lukemin 2-0.

Toiselle puoliajalle ilmestyi aivan eri ilmeellä pelannut Reipas. Viirupaidat uskalsivat nostaa puolustustaan, joka aiheutti painetta NJS:n puolustajille. Paine palkittiin, kun Roope Suonion paljon porua aiheuttava pitkä sivurajaheitto meni verkkoon NJS:n puolustajan kautta.

Tämän Miika Juvenilla oli oiva paikka ladata toinen maali, mutta kilpistyi vastustajan maalivahdin sukukalleuksiin.

NJS:llä oli muutama loistava paikka, jotka pelasti maalivahti Tom Helqvist ja loistavasti taistellut kapteeni Eetu Sassila.

Nurmijärveläiset olivat tänään parempia, mutta niukalla rosterilla matkassa ollut Reipas ansaitsee kunniamaininnan taistelustaan.

Ottelun Hanhi oli Tom Helqvist ja pikkuhanhi Eetu Sassila

Seuraava ottelu on samalla kauden viimeinen kotiottelu. Torstaina 28.9. Lahteen saapuu vieraaksi Malmin Palloseura. Ottelu alkaa 19:30.