Reipas taisteli itselleen 3. sijan

Reipas taisteli tasurin ja vesitti LPS:n nousuhaaveet

Reipas päätti kolmosen kauden melkoisella taistelulla. Pelin käsikirjoitus oli selvä. Kotijoukkue LPS:n oli voitettava noustakseen kakkoseen.

Reipas vesitti nousuhaaveet 2-2 tasapelillä ( 0-2 ). Nousua juhlii Nurmijärven Jalkapalloseura.

Reippaan maalit viimeisteli Santeri Haukka ja Jarkko Vuontelo.

Ensimmäinen puoliaika oli Reippaan hallintaa. Viirupaidat esiintyivät ennakkoluulottomasti ja loivat kiitettävän määrän tilanteita. Tämä suoritus tuotti 2 maalia, vaikka useampaankin oli mahdollisuus.

Toisella puoliajalla Reippaan pelaajilla alkoi palaa bensavalo. Kotijoukkue vyörytti hyökkäyksiä toinen toisensa jälkeen. Vyörytys tuotti tulosta, kun melkoisen flipperin päätteeksi pallo meni  maaliin Reippaan omasta pelaajasta.

Reipas taisteli kovasti, mutta kotijoukkue runnoi tasoihin.

Loppu kamppailu oli sitten jotain painin, jalkapallon ja teatterin väliltä.

Reipas kesti ja ottelu päättyi 2-2.

Ottelun Hanhi Miika Juven ja Pikki Hanhi Jussi Hauhia.

Reipas sijoittui mukavasti sijalle 3. Nurmijärven Jalkapalloseura nousee kakkoseen. Onnea.