Reipas tasapeliin Tuusulassa

Lahden Reipas taisteli tasapelin torstaina Tuusulan Palloseuran vieraana. Ottelu päättyi erittäin sateisissa ja haastavissa oloissa lukemiin 1-1 ( 0-1 ).

Reippaan maalista vastasi Roope Suonio.

Ottelu ei alkanut Reippaan kannalta hyvin. Vain muutaman minuutin pelin jälkeen keskikentän taitoniekka Antti Jussila loukkasi pahasti nilkkansa ja hänet kannettiin vaihtoon.

Reippaan kauden ensimmäinen nurmella pelattu ottelu jatkui vierailijoiden hienoisessa hallinnassa. Kotijoukkueen taktiikka oli selvä: pallo pelattiin pitkänä kohti isokokoista hyökkääjää.

Reipas yritti pelata lyhyemmillä syötöillä, mutta haastavat olot pakottivat vierailijat pidempiin palloihin.

Ensimmäisen puoliajan lopussa Jarkko Vuontelo antoi matalan keskityksen kuudentoistarajalle, josta Roope Suonio tälläsi pallon maaliin. Puoliajalle siirryttiin Reippaan johdossa 1-0.

Toisella puoliajalla olosuhteet olivat haastavat. Sade yltyi jatkuvasti ja kenttä oli todella pehmeä. Molemmat joukkueet roiskivat pitkiä palloja. Kotijoukkueen isokokoiset hyökkääjät pysyivät kurissa, kunnes yksi rajaheitto muutti tilanteen.

Pitkän rajaheiton seurauksena pallo löysi tiensä TUPS hyökkääjän kuulaan ja siitä verkon perukoille.

Olli Tynkkysellä oli vielä oiva paikka viedä Reipa johtoon, mutta veto jäi torsoksi.

Loppu oli enemmän tai vähemmän roiskimista ja kotijoukkueen hallintaa. Lopputulos 1-1.

Ottelun Hanhi oli Markus Hietala ja pikku Hanhi Pete Riikonen.

Reipas pelaa seuraavan kerran pe 16.6 Radiomäellä. Vastaan saapuu NJS.