Reipas vailla mahdollisuuksia Kontulassa

Reipas kärsi toisen perättäisen tappion sunnuntaina Kontulassa. Kotijoukkue Kontu oli parempi lukemin 4-1 ( 3-1 ).

Reippaan maalista vastasi vasempana linkkiä ensimmäisen puoliajan ”kiitänyt” Jussi Juurikka.

Kesän festarikausi, pelikiellot ja loukkaantumiset olivat syöneet huolestuttavasti Reippaan miehistöä. Viirupaidat sai jalkeille avauksen, jossa moni pelaaja joutui oudolle pelipaikalle.

50-vuotista taivaltaan juhlinut Kontu tuli kovasti päälle alusta lähtien. Reipas valui syvälle omalle puolustusalueelleen ja isännät liikutti palloa näppärästi. Ei mennyt kauaa kun Antti Muurisen kotijoukkueena tunnettu Kontu johti jo 2-0.

Reipas sai bensaa moottoriin, kun Roope Suonio pitkä rajaheitto aiheutti hässäkän kotijoukkueen maalilla ja Jussi Juurikka lirutti paljon niukasti maaliviivan yli.

Kapteeni Sassila puhkui uskoa viirupaitoihin ja kiri oli alkanut.

Valitettavasti kiri tyrehtyi kotijoukkueen saadessa rangaistuspotkun onnistuneen kalastelun tuloksena.

Puoliajalle 3-1 kotijohdossa.

Toinen puoliaika tuotti Reippaalle tukun maalipaikkoja, mutta verkkoon pallo ei tietään löytänyt. Etenkin ylemmäksi siirretty Antti Hukka oli alati vaarallinen.

Jussi Hauhia pelasi varmasti vasemman pakin tontilla tultuaan puoliajalla sisään.

Lopussa Reipas pisti kaiken peliin ja Kontu kaunisteli loppulukemiksi 4-1.

Reippaan on saatava rivinsä kuntoon sukkelasti, koska seuraava peli on jo torstaina Jokelan Kisaa vastaan.