Reipas voitokas kärkiottelussa

Reipas jatkaa tappioitta miesten kolmosessa. Viirupaidat kaatoi tähän iltaa asti tappiotta pelanneen Atlantiksen lukemin 3-1 ( 1-0 ). Reippaan maalit merkittiin Teemu Toukoselle, Antti Hukalle ja Miika Juvenille.

Heti ottelun alussa oli selvää, että Atlantis on kova joukkue. Vierailija prässäsi armottomasti ja taitavat pelaajat viilettivät ympäri kenttää. Reipas ei tästä hätkähtänyt vaan hyökkäsi yhtä ahnaasti kohti Atlantiksen maalia. Ottelu sai alkumetreillä käänteen kun Antti Hukan ja Atlantiksen pelaajan taistelu päättyi oikeaan suoraan. Tämä johti Atlantiksen pelaajan suoraan punaiseen. Pian syntyi myös tulosta. Kauniin syöttökuvion päätteeksi Roope Suonion millimetrin tarkka keskitys löysi Teemu Toukosen, joka sai laittaa pallon tyhjään maaliin. Puoliajalle siirryttiin kotijoukkueen 1-0 johdossa.

Toinen puoliaika alkoi viirupaidoilta hieman nihkeästi. Joukkue ei ollut valmis pelaamaan ja vajaamiehinen Atlantis oli. Tämä johti myös tasoitukseen. Kulman jälkitilanteesta Atlantis upotti pallon vastustamattomasti yläkulmaan. Reipas ei tästä lamaantunut, vaan vyörytti hyökkäyksiä kohti vierailijan maalia. Painostus tuotti tulosta, kun Roope Suonion juonikas vapaapotku löysi Antti Hukan, joka tykitti pallon yläkulmaan. Lopussa Miika Juven kaunisteli loppulukemat 3-1, ansiokkaan esityön kolmanteen maaliin teki Jarkko Vuontelo. Reipas jatkaa tappioitta sarjan kärjessä.

Ottelun Pikku Hanheksi valittiin Antti Hukka. Seuraava ottelu pelataan viikon päästä torstaina 7.6. ja silloin Kisapuistoon vieraaksi saapuu Hyvinkään Palloseura.