Reippaalla voitokas reissu Riihimäelle

Reipas haki kauniista Riihimäen kesäillasta sarjapisteet tyylipuhtain lukemin 4-0 ( 2-0 ).

Reippaalta verkkoja venytti maantiekiitäjä Miika Juven kahdesti, neljännessä pelissä peräkkäin osunut Anton Nieminen ja Reipas debyyttinsä tehnyt Olli Tynkkynen.

Kamppailu oli Reippaan hallusta avauspotkusta lähtien. Reipas siirtyi 1-0 johtoon Niemisen maukkaalla puskulla. Vielä ennen taukoa asialla oli oivassa vireessä viilettävä Juven, joka viimeisteli Antti Hukan maagisen puolenvaihdon varmasti verkon perukoille.

Ensimmäisen puoliajan viimeistä varttia varjosti pieni suvantovaihe, mutta viirupaitojen onneksi se ei kostautunut.

Toinen puoliaika noudatti samaa kaavaa. Reipas puolusti hyvin ja hyökkäsi maltilla.

Kolmannesta maalista vastasi taas Juven, joka sai mainion syötön Markus Hietalalta.

Viimeisen maalin teki Eetu Sassilan huikeasti syötöstä Olli Tynkkynen.

Tasapainoinen esitys päättyi siis 4-0 vierasvoittoon.

Reippaan seuraava ottelu pelataan 4.6. Mukkulassa. 19.45 alkavassa ottelussa Reipas saa vastaansa Puistolan Urheilijat.

Reipas taipui Hakalle Cupissa lukemin 1-5

Otteluennakko: Reipas – FC Haka