Reippaalle ensimmäinen pistemenetys

Reipas jäi tasapeliin kotiottelussa Atletico Malmia vastaan. Loppunumerot 1-1 ( 0-0 ). Reippaan maalin viimeisteli Robin Saastamoinen.

Ottelu oli juuri niin vaikea kuin ennakkoon odotettiin. Ensimmäisellä puoliajalla Reippaalla oli tukku hyviä maalipaikkoja, mutta pallo ei tahtonut millään löytää tietään vastustajan verkon perukoille. Malmi sai myös muutaman hyvän paikan pitkien avauksien tuloksena. Tosiasia on kuitenkin, että Reippaan olisi pitänyt tehdä muutama maalin ensimmäisellä puoliajalla.

Toisella puoliajalla Atletico ei montaa kertaa Reippaan kenttäpuoliskolla vieraillut, mutta teki sen tehokkaasti. Kulmapotkusta syntynyt johtomaali löi viirupaidat ällikällä. Kotijoukkue ei luovuttanut vaan taisteli väkisin tasapelin, kun Saastamoinen pisti pallon maaliin. Tulos on selkeä pettymys. Kotijoukkueella oli mahdollisuus napata täysi pistepotti. Täysi tunnustus hyvin puolustaneelle Atleticolle.

Reippaan Hanhi palkinto meni tänään Masa Malenille.

Laittakaapas ylös seuraava kotipeli, sillä 23.8 pelataan jälleen kuuma paikallisottelu kun Lahden Reipas ja FC Kuusysi kohtaavat Kisapuistossa.

Ennnen derbyä Viirupaidat vierailevat vielä Korsossa.