Reippaan pelipaita Suomen kaunein

Lahden Reippaan pelipaita äänestettiin Byyrin pelipaitaäänestyksessä Suomen kauneimmaksi. Ehdotuksia äänestykseen tuli reilu 200, paitoja valittiin mukaan 64 ja ääniä naputettiin yli 250 000 Byyrin Instagram-tilillä. Toiseksi sijoittu HIFK:n punainen pelipaita. 

Aiemmin keväällä Byyrin kanavalla kilpailtiin logon kauneudesta. Reipas kirkastaa logokisan hopean mestaruudeksi. Reippaan musta-oranssin viirupaidan värit tulevat tsaarilta, onhan juuret 1891 Viipurissa. Ajaton klassikko, jonka tällä hetkellä meille tuottaa Jako. Ensi vuonna Reipas juhlii 130-vuotista taivaltaan urheilukentillä. Toivottavasti nämä voitokkaat näytöt somen puolella kiihdyttävät maalintekoa myös kentällä. Reipas on rautaa! 

Kiitos äänestäjät, sponsorit ja kaikki mukana elävät. 

Voiton kunniaksi fanipaitatilaus käynnistetty toistamiseen, ja tilauksia otetaan vastaan heinäkuun loppuun asti. Pelipaitoja on saatavilla lasten kokoina 116 cm – 164 cm ja aikuisten S- 4XL. Paidan hinta on 40e ja selässä numero 10. Fanipelipaita vastaa pelaajien paitaa päälogojen osalta. Erikoistilaukset 50e, jolloin selkään voi vaihtaa toisen numeron ja halutessa lisätä nimen. Tilaa oma pelipaitasi Reippaan somekanavien kautta tai viestillä p. 040 59 32 650. Tilauksia voi toimittaa Elinalle myös sähköpostilla elina.holtta @ gmail.com. Paitojen toimitusaika 2-3 viikkoa. Nouto Reippaan kotipeleistä tai lisämaksusta (5e) postitoimitus. 
Kerro tilauksessa paidan koko, puhelinnumero ja tilaajan nimi. 

Seuraava kotipeli lauantaina 1.8.2020 klo 17 Lappeenrannan PEPOa vastaan.  
Loppukauden pelit kotona: 
La 29.8. klo 17 MiPK, Sikajuhlat w/ Maatila-Liha Meronen
Su 20.9. klo 17 Kultsu FC
Su 4.10. klo 17 NJS
La 24.10. klo 14 FC Kiffen
La 31.10. klo 14 FC Viikingit 

Uutiset

Kaikki uutiset

Otteluennakko: Reipas – FC Kiffen

Matti Klinga vahvistaa Lahden Reipasta

133-vuotias Lahden Reipas 72-vuotiaalla Kisapuiston Olympiastadionilla

Valmentaja Tommi Kautosen tunnelmat kauden alla

Loorents Hertsi viirupaitaan

Reipas 1891 -huppari

Otteluraportti: Lahden Reipas – Ilves

Järvenpää pelaa Kisapuistossa

Otteluraportti: Lahden Reipas – JJK

Sarjakauden avaus lähestyy – jäljellä olevat harjoituspelit