Suomen Pintaturva tukemassa Reipasta

Joonas Tuomesta Suomen Pintaturvan kummipelaaja.

Lahtelainen Suomen Pintaturva jatkaa osana Lahden Reippaan yhteisöä myös tällä kaudella. Reippaan keskikenttäpelaaja ja Kuopiosta täksi kaudeksi Lahteen palannut Joonas Tuomi on Suomen Pintaturvan kummipelaaja. Vahvalla ammattitaidolla ja asiakaslähtöisyydellä operoiva Suomen Pintaturva huoltaa kattoja Lahden ja pääkaupunkiseudun alueella.

Suomen Pintaturvan Samu Manninen on tehnyt koko työuransa kattojen parissa. Muutama vuosi sitten yrityksen perustamisessa mukana ollut Samu Manninen pitää yhteistyötä Reippaan kanssa luonnollisena. Mannisella itsellään on taustaa Reippaan junioreista.

– Perustimme oman yrityksen kolme vuotta sitten ja hommasimme omat vehkeet. Olimme tehneet koko työikämme hommia kattojen parissa ja halusimme rakentaa omaa juttuamme. Teemme kattopesuja, pinnoituksia ja huoltoja kesällä ja talvella sitten enemmän rakennustyömailla. Viime kaudella Joona Tapani oli meillä kesätöissä ja siitä se idea sitten lähti. Siihen oli helppo hypätä mukaan, kun olen itsekin pelannut kymmenen vuotta Reippaassa, Manninen kertoo.

Viime kaudella Joona Tapani oli meillä kesätöissä ja siitä se idea sitten lähti. Siihen oli helppo hypätä mukaan, kun olen itsekin pelannut kymmenen vuotta Reippaassa

Keskikenttäpelaaja Joonas Tuomi ei valikoitunut kummipelaajaksi sattumalta. Manninen ja Tuomi pelasivat junioreina samassa joukkueessa. Tuomen lisäksi Mannisella on myös muita linkkejä peliuraltaan Reippaaseen.

– Viimeiset kaksi kautta olen seurannut Reipasta ja ollut aktiivisesti mukana. Joonas Tuomi palasi Kuopiosta takaisin ja hän on vanha pelikaverini, niin sekin vielä natsasi hyvin. Meillä on ollut myös Reippaan pelaajia kesätöissä ja Reippaan valmennustiimiin kuuluva Tommi Vartiainen on valmentanut minua, joten Reippaan mukana oleminen tuntuu luonnolliselta, Manninen nauraa.

Kesä on pesupinnoituksien sesonkia, joten tutustu Suomen Pintaturvaan tästä ja anna ammattilaisten pitää katostasi hyvä huoli.

https://www.pintaturva.fi

 

Uutiset

Kaikki uutiset

Otteluennakko: Reipas – FC Kiffen

Matti Klinga vahvistaa Lahden Reipasta

133-vuotias Lahden Reipas 72-vuotiaalla Kisapuiston Olympiastadionilla

Valmentaja Tommi Kautosen tunnelmat kauden alla

Loorents Hertsi viirupaitaan

Reipas 1891 -huppari

Otteluraportti: Lahden Reipas – Ilves

Järvenpää pelaa Kisapuistossa

Otteluraportti: Lahden Reipas – JJK

Sarjakauden avaus lähestyy – jäljellä olevat harjoituspelit