Suonion viirupaita telakalle

Rajaheitoillaan valtakunnankin mainetta niittänyt Roope Suonio ei jatka Reippaan paidassa tulevalla kaudella. Roopen omin sanoin:
 
Iso kiitos Reippaalle, että sain nousta tämän porukan kanssa Kolmosesta Kakkoseen ja pelata hyviä pelejä Kakkosessa. 
Pääsin haastamaan itseäni toisen lajin edustajana ja mittaamaan taitojani. Tietenkin kaikki ihmiset, jotka vuosien saatossa ovat olleet mukana, reeneissä paskan puhuminen, läpät ja kaikki muu, niitähän tässä eniten ikävä tulee. 
 
Muistoihin jää mieleen pelikaverit, treenit, kamppaileminen ja tosissaan yrittäminen. Silti aina mukana aina Reippaan peli-ilo ja pilke silmäkulmassa. Tiettyjen jätkien kanssa oppi pelaamaan niin hyvin, että tiesin missä he ovat. Pystyin syöttämään vaikka silmät kiinni ja silti tiesin, että he ovat siellä.

Kaipaan Kisapuiston fiilistä. Jokainen kotimatsi oli todella mukava kokemus. Oli tuttuja katsomossa. Tuli uusia tuttuja, jotka tulivat todennäköisesti vain katsomaan meidän otteita ja nauttimaan tunnelmasta. Sitäkin tulee ikävä. 

 
Näin ”kyykän” miehelle Reippaastakin tuli vuosien saatossa tosi tärkeä. Yksi syy, miksi olin muutenkin mukana kuin pelaajana on, että arvostan niitä ihmisiä, jotka seuraa nykyään pyörittävät ja mitä ovat saaneet aikaiseksi. 
 
Iso aukko tulee itselle etenkin, kun tiedän, että olisi vielä ollut annettavaa. Asiat pitää jossain vaiheessa laittaa tärkeysjärjestykseen. Tällä hetkellä tuntuu siltä, että vaatimustaso ja omat aikataulut sekä perhe on sellainen yhtälö etten pysty antamaan kaikkea mitä haluaisin joukkueelle. Silloin pitää ajatella, että näin on parempi. 
Päätös on pitävä. Sen verran jätän takaporttia auki, että jos joskus tulee tilanne, että joukkue tarvitsee niin olen käytettävissä. Tämän hetkiseen vaatimustasoon – pidän siitä kovasti – mutta en pysty sitoutumaan niin paljon mitä haluaisin. Siksi on parempi katsella katsomosta. Pelejä en lopeta missään nimessä. Varmasti jossain pelaan. Se on selvää. 
 
 
Kiitos Roope. Sinuun on luotettu niin maalin edustalla, erikoistilanteissa kuin graafisessa viestinnässä. 

Uutiset

Kaikki uutiset

Otteluennakko: Reipas – FC Kiffen

Matti Klinga vahvistaa Lahden Reipasta

133-vuotias Lahden Reipas 72-vuotiaalla Kisapuiston Olympiastadionilla

Valmentaja Tommi Kautosen tunnelmat kauden alla

Loorents Hertsi viirupaitaan

Reipas 1891 -huppari

Otteluraportti: Lahden Reipas – Ilves

Järvenpää pelaa Kisapuistossa

Otteluraportti: Lahden Reipas – JJK

Sarjakauden avaus lähestyy – jäljellä olevat harjoituspelit