Takaisin voittojen tielle MPS:n kustannuksella

Lahden Reipas otti kauden viimeisessä kotipelissään selkeän 9-1 voiton Malmin Palloseurasta.

Ennakkoasetelmat otteluun olivat selkeät, Reipas taistelee vielä sijoista 3.-5. ja MPS:n putoaminen sarjaporrasta alemmas oli varmistunut jo aiemmilla kierroksilla. Lisäksi MPS aloitti ottelun yhden miehen vajaalla erinäisten epäonnisten sattumien seurauksena. Reippaan peli lähti kuitenkin tahmeasti liikkeelle, ehkäpä kyse oli juuri ennakkoasetelmista johtununeesta yliyrittämisestä. Jokatapauksessa Reipas oli ottelussa kuskin paikalla ja puoliajalle mentiin Reippaan 2-0 johdossa.

Toisella puoliajalla Reipas takoi vielä seitsemän maalia vastustajan kaunistellessa kauniilla kaukovedolla numeroiksi 9-1. Reippaan maaleista vastasivat rivakassa vireessä ollut Jakke Vuontelo, himokkaasti pelannut Mikko Tuomi kahdesti kuten myös tehokkaasti vaihdosta sisään tullut Pedro Riikonen kahdesti, maalin makuun pääsi myös kaiken nähnyt ja kokenut Teemu Toukonen, lisäksi vastustajan puolustuslinjalle kirjattiin hatullinen omia maaleja.

Arvovaltainen raati palkitsi yhteistyökumppanien nimikkopalkinnoilla ottelun Hanheksi Mikko Tuomen ja Pikku Hanheksi Opa Riikosen.

Reipas päättää kautensa sarjanoususta taistelevan LPS:n vieraana Helsingissä lauantaina 7.10. Panosta tuossakin ottelussa on. Reippaalla on mahdollisuudet sijoittua sarjassa kolmanneksi ja hampaankolossa on pahasti kevätkierroksen lopussa päästetyt viimehetken maalit ja sormien välistä lipunut voitto.