Takaisin voittokantaan, 0-3 vierasvoitto Töölön Taistosta

Ennen lauantai-illan vieraspeliä Töölön Taistoa vastaan Reipas oli kärsinyt kaksi karvasta tappiota, molemmat toki sarjan ennakkosuosikkeja Legirus Interiä ja NJS:ä vastaan.

 

Taisto on ollut kolmosdivarin parhaimmistoa koko kauden ajan ja on sarjataulukossa ihan kärkikolmikon (Legirus, NJS , Reipas) tuntumassa. Helppoa vieraspuhdetta ei siis ollut luvassa. Reippaan riveissä oli ennen ottelua havaittavissa selkeä tahtotila päästä takaisin voittokantaan ja pitää oma maali puhtaana.

 

Ensimmäisen puoliajan peli oli melko tasaista, mutta toisella puoliajalla Reipas laittoi isompaa vaihdetta silmään, latoi kolme hienoa maalia ja toi pisteet mukanaan sinne minne ne kuuluvatkin, radiomastojen juurelle. Koutsi Järvinen totesikin ESS haastattelussa, että ”Avauspuoliaika oli tahmea. Roope Suonio iski näyttävän vapaapotkumaalin toisella puoliajalla. Sen jälkeen peli aukesi ja saimme matsista otteen.” Muista Reippaan maaleista vastasivat Jakke Vuontelo ja Edu Sassila.

 

Hienon voiton jälkeen viimeiselle kierrokselle jäikin kutkuttavat asetelmat. Reippaalla on kasassa 50 pistettä ja NJS:llä 49 pistettä. Reipas kohtaa kauden viimeisessä pelissään kotikentällä Riihimäen Palloseuran ja Nurmijärveläiset Töölön Taiston. Ensi sunnuntaina Kisapuiston tekonurmelle astelee nälkäinen Lahden Reipas, joka voittaessaan olisi sarjassa toinen heti Legiruksen jälkeen.

 

Laittakaa siis kalentereihin kolmosen päätöskierros, sunnuntai 9.10 Lahden Reipas – RiPS, Kisapuiston tekonurmi!

 

Uutiset

Kaikki uutiset

Otteluraportti: Voitto vahvan esityksen jälkeen

Otteluennakko: Maalirikkaat joukkueet vastakkain

Otteluraportti: Kotivoitto koko rahan edestä

Otteluennakko: Tasainen taisto luvassa Nurmijärven kanssa

Otteluraportti: Värikäs tasuri Keravalla

Otteluennakko: Keravalle pistejahtin

Otteluraportti: Juhlava voitto

Otteluennakko: Reipas juhlii lauantaina

Otteluraportti: Maali-iloa kotilyeisön edessä

Legendat – osa 12