Tiedote: Kisapuiston käyttökielto

Lahden Reippaan lauantainen ottelu Järvenpään Palloseuran reservijoukkuetta vastaan on siirretty. Lahden kaupunki on yllättäen tehnyt huonokuntoiseen tekonurmeen useamman metrin paikkausta, jonka takia kenttä ei ole enää tasalaatuinen. Suomen Palloliitto on tehnyt sääntöjensä mukaisen päätöksen, että kenttä ei ole pelikelpoinen ennen kuin nurmi on vaihdettu kokonaan.

Tieto kentän käyttökiellosta tuli Lahden Reippaalle perjantai-iltana. Reipas ei kyennyt hakemaan toisella kentällä pelattavaan otteluun tapahtumalupaa, joten ottelu on jouduttu siirtämään. Samalla Reippaan hallitus on aloittanut kartoituksen korvaavan pelipaikan löytymiseksi ja tarvittavien lupien saamiseksi.

Reipas on yhteisö, joka selviää tästäkin, mutta pahoittelemme suuresti aiheutunutta mielipahaa ja toivomme ymmärrystä mahdollisiin muutoksiin Reippaan kotiotteluissa. Reipas on amatööriseura, jonka varainhankinta perustuu suurelta osin yleisötuottoihin. Yleisötuottojen puuttuminen asettaa seuran taloudellisen kestävyyden ja jatkuvuuden pahimmassa tapauksessa vaakalaudalle ja lahtelainen nuorten pelaajien pelaajapolku vaarantuu. Reipas ei ole tilanteessa yksin, vaan kaupungin toimet aiheuttavat pelipaikan muutoksia vähintään myös FC Lahden naisten edustusjoukkueelle.

Tilannetta pahoitellen
Lahden Reippaan hallitus

Uutiset

Kaikki uutiset

Reipas taipui Hakalle Cupissa lukemin 1-5

Otteluennakko: Reipas – FC Haka

Lahden Reipas pääsee takaisin Kisapuistoon

Reipas JäPS-47 PERUTTU

Raportti: Reipas – JJK

Otteluennakko: Reipas – JJK

Raportti: Reipas – Kiffen

Otteluennakko: Reipas – FC Kiffen

Matti Klinga vahvistaa Lahden Reipasta

133-vuotias Lahden Reipas 72-vuotiaalla Kisapuiston Olympiastadionilla