Tilannekatsaus edustusjoukkueen toimintaan

Lahden Reipas viettää tällä viikolla ansaittua hiihtolomaa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että pelaajat lepäisivät laakereillaan, vaan pelaajat treenaavat omatoimisesti ja joukkueen järjestämissä vapaaehtoisissa höntsissä on ollut yhtä paljon pelaajia kuin treeneissä muutenkin.
 
Tässä vaiheessa on hyvä luoda katsaus alkuvuoden toimintaan. Ensinnäkin on ollut ilo huomata Lahden Reippaan vetovoima tälle kaudelle, alkuvuoden harjoituksissa on käynyt noin 35 pelaajaa ja vieläpä kelpo pelimiehiä. Osatekijä on varmasti Lahen Poikien jättäytyminen kauden 2016 kilpailutoiminnasta pois, mikä on harmi sinänsä, sillä kyseisen seuran kanssa oli useita mukavan kipinöiviä kohtaamisia.
 
On ollut ilo huomata, että viimekauden vihollisista on tullut tälle kaudelle ystäviä. Reippaan riveihin on liittymässä useita viime kaudella läpäreissä pelanneita meritoituneita lahtelaistaustaisia laatupelaaja. On ollut ilo huomata, että nuoria pelaajia lahtelaisista juniori seuraoista on ilmestynyt Reippaan treenikentälle. Yksi uusista vahvistuksista on legendaarisen kova, vihattu ja rakastettu T. Toukonen, joka päätti kauden 2015 Fc Lahti akatemiassa pelastaen akatemian tippumiselta. Kaudelle 2016 Toukonen on lupautunut toimimaan Reippaan apuvalmentaja, antaen pääkoutsi Järviselle taustatukea. Muita pelaajauutisia päivitellään sivuille sitä mukaan kun siihen on aihetta ja seurasiirrot varmistuvat. Varmaa on, että Reippaan kokoonpano tulee olemaan alkavalla kaudella erittäin mielenkiintoinen.  
 
Tilanne on tällä hetkellä suorastaan kutkuttava. Reippaan kokoonpano on vahvistumassa viimekauteen verrattuna entisestään ja samaan aikaan kolmosen lohko, jossa Reipas ensi kaudella pelaa, on ennakolta kovempi kuin koskaan aikaisemmin. Harjoituksissa on ollut kova syke ja mukavasti tunnetta pelissä. Tulevien harjoituspelien ajankohdat näkyvät tämän sivun ”seuraava tapahtuma” palkissa. Tervetuloa tarkastamaan Reippaan valmistautumista 125-vuotis juhlakauteen. Reipas on rautaa!!
 

Uutiset

Kaikki uutiset

Otteluennakko: PEPO – Lahden Reipas

Otteluennakko: PKKU – Lahden Reipas

Otteluennakko: NJS – Lahden Reipas

Otteluraportti: Reipas – Tips

Otteluennakko: Reipas – Tips

Otteluennakko: PPJ – Lahden Reipas

Otteluennakko: FC Kiffen – Lahden Reipas

Otteluennakko: Atlantis Akatemia – Lahden Reipas

Otteluennakko: Lahden Reipas – HJK Klubi 04

Otteluraportti: Lahden Reipas – JIPPO