Valmennustiimi 2022 on nimetty

Jalkapallon miesten Kakkosessa pelaava Lahden Reipas on nimittänyt päävalmentajan kaudelle 2022. Päävalmentajana jatkaa Tommi Kautonen, joka valmentaa Reipasta kuluvalla kaudella. Hänellä on valmennusvuosia takana myös Veikkausliigassa ja Palloliitossa U21 maajoukkueen peräsimessä sekä juniorivalmennuksen parissa. 

– Jatko tuntuu erittäin hienolta ja on mukava jatkaa tässä pestissä, Kautonen kommentoi tunnelmia tuoreeltaan. 

Omien sanojensa mukaisesti hän on nauttinut tekemisestä pelaajien ja muun taustaryhmän kanssa tämän kauden ajan. Kautonen on innostunut ja motivoitunut jatkosta. Reippaan paikka Kakkosessa on vakiintunut ja loppukauden ajan on tavoitteena säilyttää nykyinen asetelma sarjan ennakkosuosikkien tuntumassa. Suosikeiksi Kautonen listaa joukkueet, jotka ovat ilmoittaneet etukäteen tavoittelevansa sarjanousua. Reipas on tällä hetkellä sarjassa neljäntenä. 

Ensi kautta varten tehdään menneestä analyysi rauhassa syksyn pelien jälkeen ja rakennetaan joukkuetta. Tavoitteena on kehittää toimintaa. 

– Ainahan se on urheilussa mielessä – kehittäminen, Kautonen lohkaisee.

Tommi Kautonen on tehnyt pitkän pelaajauran Veikkausliigassa ja pelannut myös Suomen A-maajoukkueessa. Kautonen on Reippaan kasvatti.

Reippaan valmennustiimissä jatkavat myös apuvalmentaja Tommi Vartiainen ja maalivahtivalmentaja Petri Haapsaari. Huoltajana toimii Martti Vekkeli.


Reippaalla on sarjaa jäljellä kolme ottelua. Lauantaina 2.10. klo 15 Kisapuistossa pelataan viimeinen kotiottelu ja samalla juhlitaan seuran 130-vuotisjuhlia sekä ottelussa etta juhlatilaisuudessa Lahden lyseolla. Lyseon tilaisuus ottelun päätyttyä klo 17-19.  

Uutiset

Kaikki uutiset

Otteluennakko: PEPO – Lahden Reipas

Otteluennakko: PKKU – Lahden Reipas

Otteluennakko: NJS – Lahden Reipas

Otteluraportti: Reipas – Tips

Otteluennakko: Reipas – Tips

Otteluennakko: PPJ – Lahden Reipas

Otteluennakko: FC Kiffen – Lahden Reipas

Otteluennakko: Atlantis Akatemia – Lahden Reipas

Otteluennakko: Lahden Reipas – HJK Klubi 04

Otteluraportti: Lahden Reipas – JIPPO