Viirupaidat murskasi Kuusysin derbyssä!

Lähtökohdat torstain derbyyn olivat kutkuttavat. Kuusysi taistelu putoamista vastaan ja Reippaan kilpajuoksu sarjan voitosta loivat oman jännitteen paikallispelille. Sade oli kastellut tekonurmen priimakuntoon, paikalle oli saapunut yleisöä syksyisestä säästä huomitta noin 400-500 henkilöä ja kentälle marssi kaksi perinteistä lahtelaista joukkuetta.

Reipas sai otteluun lentävän lähdön kun Markus Hietala painoi pallon verkkoon Roope Suonion pitkästä sivurajasta seuranneesta tilanteesta ottelun toisella minuutilla. Reipas oli ottelussa alusta asti kuskin paikalla. Kuusysin vastahyökkäykset pitivät Reippaan puolustuksen hereillä. Etenkin Kuusysin Tatu Lemmetty osoitti vaarallisuutensa. Reipas teki ensimmäisellä puoliajalla vielä toisen maalin Robin Saastamoisen toimesta. Tauolle mentiin siis Reippaan 2-0 johdossa.

Toisella puoliajalla Reipas piti ottelun hallinnassaan ja takoi lopulta rutinoituneesti taululle komeat 8-0 lukemat. Toisella puoliajalla Olli Tynkkynen teki hatullisen ja maalin makuun pääsivät myös Teemu Toukonen, Markus Prami ja Mikael Salimäki. Etenkin Salsa Salimäen maali ilahdutti, sillä sitä ehdittiin odottaa jo vuosia. Odotus kannatti sillä Sälimäen maali oli kaunis ja sai joukkueen repeämään todelliseen riemuun. Tehotilastoissa on myös syytä mainita ehjän pelin pelannut ja kaksi maalisyöttöä antanut maalivahti Juha Tuomi. Tuomi valittiin ottelun Pikku Hanheksi.

Ottelussa kunniavieraina olleet Lahden Reipas -legendat Olli Heinonen ja Martti Hyvärinen palkitsivat ottelun jälkeen Olli Tynkkysen ja Robin Saastamoisen peliesityksistä.

Seuraavan kerran Reipas on tulessa torstaina 30.8.2018 klo 19.30 Riihimäen Palloseuraa vastaan Lahden Kisapuistossa. Taistelu sarjavoitosta jatkuu!