Viirupaitaverkosto: mahdollisuus antaa jotain takaisin

Uusi Viirupaitaverkosto kokoaa yhteen Lahden Reippaan tukijat. Jalkapallon sytyttävää tunnetta ja sidettä joukkueeseen halutaan ylläpitää ja jakaa – nyt se on mahdollista myös uuden yhteisön avulla.

Lahden Reipas kokoaa tukijat Viirupaitaverkoston alle. Jokainen jalkapallon ystävä tietää, että side omaan joukkueeseen on vahva. Siksi Reipas haluaa tarjota helpon kanavan yhteydenpitoon ja uusien kumppanuuksien luontiin. Viirupaitaverkoston tavoitteena on olla tukijoiden oma joukkue. Lajista riippumatta tiedämme, ettei kauden rakentaminen ole ainoastaan pelaajien kunnon varmistamista. Joukkue tarvitsee tuekseen yhteisön. 

Yhteistyöstä on innostunut Muhkia Oy:n yrittäjä Anssi Nurminen, joka näkee jalkapallon merkityksen kiistattomana itselleen.

– Jalkapallo on vienyt minua eteenpäin ihmisenä ja työntekijänäkin, hän sanoo.
– 
Lähdin mukaan verkostoon täysin tunnesyistä. On hienoa nähdä oma kasvattajaseura pelaamassa pitkästä aikaa liiton sarjoissa. Organisaatio on tehnyt tämän eteen töitä ja itse haluan olla mukana mahdollistamassa toimintaa, Nurminen kuittaa.

Pelkkä joukkueen työnteko ei riitä kauden rakentamiseen, vaan yhtälailla niin yritystoiminnassa kuin urheilussa tarvitaan verkostoja. Reippaalla on upeita yrityksiä kumppaneina, ja kontaktit puolin ja toisin ovat kullanarvoisia. Omaa toimintaa on helppo kehittää yhdessä samanhenkisten ihmisten kanssa. Viirupaitaverkostossa on tilaa analysoida myös Reippaan otteita pelikentällä. Reippaan junioripolun läpi kulkenut Nurminen on perustanut yrityksensä Muhkia Oy:n vastaamaan varastoinnin tarpeisiin. Viirupaitaverkosto saa miehen palaamaan kentän laidalle uudestaan ja uudestaan. 

– Nykyään joukkueessa on vanhoja pelikavereita. Kiva nähdä, että jätkillä vielä jalka liikkuu, Nurminen tunnelmoi Kisapuistossa.

Joukkueurheilun yhteys Nurmisen nykyiseen liikeideaan on vahva, sillä Muhkia Oy:n tavoitteena on helpottaa ja sujuvoittaa varastoinnin prosesseja. Anssi Nurminen ei lähtökohtaisesti ajatellut, että hänestä tulisi yrittäjä. Kentälläkään ei aina tiedä, milloin paikka tulee.

– Silloin kun se on, pitää tarttua tilaisuuteen. Yritysideani syntyi hyvästä paikasta, Nurminen kertoo ja viittaa pelitapahtumiin.   

Muhkia Oy on luonut oman osienpaikannusohjelma OPO:n, jonka avulla tuotteiden löytäminen helpottuu välivarastoissa ja asiakaspalvelu on sujuvaa. Osienpaikannusohjelmnan avulla jokainen löytää tarvittavan tuotteen näppärästi. Varasto on ohjelmassa esillä samalla tavalla kuin fyysinen ympäristökin, mikä helpottaa hahmottamista. Kyseinen ohjelma on ollut Halton Marinella käytössä vuodesta 2016, jossa se on kehittynyt käyttäjien kanssa yhteistyössä jokapäiväiseksi toimintaa tukevaksi työkaluksi. Nurminen uskoo yhteisön voimaan. Pelikentillä on luotu vahvat siteet, jotka kantavat. Reippaassa tiedetään, että jutut jatkuvat siitä, mihin ne ovat edellisen kerran jääneet. Kumppanuudessa on kyse siitä, että jokainen voi antaa oman panoksensa eri roolissa joukkueen tueksi.

– Nyt on mahdollisuus antaa jotain takaisin, sille yhteisölle, jolta olen itse saanut paljon, Nurminen kokee tärkeäksi.

Viirupaitaverkostossa kumppanit voivat hyötyä toisistaan ja muodostaa joukkueen kaltaisia siteitä. Verkosto on helppo tapa olla osa lahtelaista jalkapalloyhteisöä.

– Tuntuu hienolta olla mukana tällä tavoin. Loistavaa, että joukkue pelaa Kakkosessa. Kun nousu varmistui tiesin heti, että haluan olla mukana tukemassa.

Reippaan kauden 2019 tavoite on olla näkyvä osa lahtelaista palloilukulttuuria sekä viedä yhteisöllisyyttä kotikaupungissa eteenpäin. Viirupaitaverkosto on avoin kaikille. Lisätietoja Reippaan nettisivuilta sekä hallituksen jäseniltä. 

KUKA?
Yrittäjä ja ohjelmistokehittäjä Anssi Nurminen
Lahden Reippaan kumppani ja 
Viirupaitaverkoston jäsen, joka toimii erityisen reippaasti kentän laidalla.
Jos Muhkia Oy olisi pelaaja se olisi maalivahti, koska maalivahdinkin tehtävä on pitää asiat oikeilla paikoillaan. 
www.muhkia.com

 

Uutiset

Kaikki uutiset

Otteluennakko: Reipas – FC Kiffen

Matti Klinga vahvistaa Lahden Reipasta

133-vuotias Lahden Reipas 72-vuotiaalla Kisapuiston Olympiastadionilla

Valmentaja Tommi Kautosen tunnelmat kauden alla

Loorents Hertsi viirupaitaan

Reipas 1891 -huppari

Otteluraportti: Lahden Reipas – Ilves

Järvenpää pelaa Kisapuistossa

Otteluraportti: Lahden Reipas – JJK

Sarjakauden avaus lähestyy – jäljellä olevat harjoituspelit