Hello world!

Lahden Reipas kaatoi Vantaan Jalkapalloseuran Kisapuistossa käydyssä harjoitusottelussa lukemin 3-1. Reippaan maaleista vastasivat Gullit Zolameso, Janne Hahl ja Tomi Kult. Vierailijoiden ainokaisen iski Laith Azar.

Reipas aloitti ottelun tahmeasti ja jo kuudennella minuutilla omassa päädyssä helähti. Laith Azar meni kovalla vauhdilla ohi Mikko Tuomen. Tuomen jalka kuitenkin osui Azariin ja pallo vietiin pilkulle. Azar ampui pallon vastustamattomasti verkkoon ohi Joona Hallan.

Maali kuitenkin herätti Reippaan ja viirupaidat saivat juonesta kiinni. Gullit Zolameso ja Miska Verkko kokeilivat kumpainenkin kertaalleen, mutta tulos jäi uupumaan. Reilun puolen tunnin pelin jälkeen Reipas kuitenkin onnistui. Tällä kertaa Mikko Tuomi haastoi ja meni ohi. Vantaalaisten Joni Merinen veti Tuomen jalat alta rangaistusalueella. Gullit Zolameso ampui pilkun taidokkaasti kokeneen Tomi Maanojan käsien alta maaliin.

Jakson loppu oli Reippaan hallintaa, ja etenkin Jussi Hauhian ja Mikko Tuomen avaukset aiheuttivat päänvaivaa vierailijoille. Reipas ei kuitenkaan kyennyt hyödyntämään hallintaansa huippupaikoiksi, joten tauolle siirryttiin 1-1-tasatilanteessa.

Reipas jatkoi hallintaansa toisen jakson alussa, mutta VJS loi parhaan paikan noin tunnin kohdalla. Noah Kaijansilta syötti Miki Koson avopaikkaan. Joona Halla kuitenkin venyi ihmeenkaupalla pallon tielle ja Reipas selvisi säikähdyksellä.

Reilun tunnin jälkeen Reippaan Janne Hahl otti joukkueen reppuselkään ja tyylitteli johto-osuman. Hyvän prässin päätteeksi Hahl riisti pallon vantaalaisten rangaistusalueella, harhautti ja ampui. Hahlin ensimmäinen veto blokattiin, mutta mies kaivoi pallon uudestaan itselleen ja tykitti yläputken kautta lukemiksi 2-1.

Viisi minuuttia myöhemmin Reipas naulasi ottelun. Ville Jokela käynnisti hyökkäyksen ja lähetti millintarkan puolenvaihdon Gullit Zolameson juoksulinjalle. Zolameso pelasi pallon keskelle, jossa Janne Hahl jatkoi pallon Tomi Kultin juoksulinjalle ja lopulta Kult juoksi pallon maaliin. Ottelussa ei nähty lisäosumia, joten Reipas nappasi komean 3-1-voiton.

Ottelun voittomaalin viimeistellyt Janne Hahl harmitteli pelin tauottua joukkueen tahmeaa alkua. Hänen mukaansa VJS:n maali herätti viirupaitoja ja peli alkoi sujumaan hieman paremmin. Vain kauniita maaleja viimeistelevä Hahl kertoi, että maalia tehdessä hän ajatteli vain, että vastustajaa ei saa päästä vastahyökkäykseen.

– Pelin alku oli meiltä tahmeaa. Emme päässeet prässissä lähelle ja olimme koko ajan askeleen jäljessä. Avausmaali herätti meitä ja saimme myös hieman jalkaa auki. Sain pallon riistettyä hyvän prässin päätteeksi ja aluksi yritin sijoitusta takakulmaan. Riparipallossa ajattelin vain, että pallo lähtee eteenpäin, jotta vastustaja ei pääse vastahyökkäykseen. Nyt sattui menemään sisään, Hahl kommentoi vaatimattomasti komeaa osumaansa.

Reippaan kausi alkanee lauantaina 29.5. vieraissa. Ensimmäinen kotiottelu pelataan Kisapuistossa 4.6. klo 18.30. Otteluohjelma julkaistaan ensi viikolla. Yleisökin varmasti pääsee jossakin vaiheessa kesää paikan päälle. Tue jo nyt viirupaitoja ja osta oma kausikorttisi. Juhlapaitojen ensimmäinen erä on saapunut. Oman paitasi voit hakea FC Reippaan toimistolta Urheilukeskukselta arkisin klo 10-14 välisenä aikana. Jos et ole vielä tehnyt tilausta niin paitojen tilauslomake löytyy painamalla tästä.