Kausikortti x Jari Litmanen -kaulahuivi 65 €

Rajoitettu erä: Kausikortti x Jari Litmanen -kaulahuivi pakettihintaan!

Vaikka pukinkonttiin! Nyt voit hankkia kausikortin kaudelle 2024  ja eksklusiivisen Jari Litmanen -kaulahuivin yhteishintaan vain 65 €! Tämä ainutlaatuinen paketti yhdistää parhaat puolet: pääset nauttimaan kaudesta livenä ja käyttämään Suomen kauneinta kaulahuivia. Kausikortilla pääset Reippaan kaikkiin Kakkosen ja Suomen Cupin kotipeleihin tulevalla kaudella.

Tämä erikoispaketti ei ainoastaan tuo sinulle paikan päällä koettavia jännittäviä otteluhetkiä, vaan myös lämmittää kannatushuumaa kaulahuivilla. Mutta älä aikaile – tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan, ja paketteja on saatavilla vain 100 kappaletta.

Voit noutaa pakettisi FC Lahden toimistolta. Toimisto sijaitsee Reippaan toimiston naapurissa, Lahden Urheilukeskuksen toimistokerroksen hyppyrimäkien päädyssä. Paikan päällä maksu onnistuu käteisen lisäksi seuraavilla tavoilla: ePassi, Edenred, Eazybreak ja Smartum.

Mikäli haluat, että toimitamme paketin postilla, niin lähetämme sinulle laskun sähköpostitse. Älä jää paitsi tästä upeasta tilaisuudesta yhdistää rakkautesi jalkapalloon sekä kunnioituksesi Litmasen uraan.

Ole nopea, ole Reipas – hanki kausikortti ja Litmanen-kaulahuivi samassa paketissa!

Hinta: 65€

Lomakkeen täyttämisen jälkeen sähköpostiisi lähetetään lasku tilauksesta, jos valitsen toimituksen. Laskun maksettuasi saat tilausvahvistuksen ostoksestasi.


 

Uutiset

Kaikki uutiset

Toimisto suljettu hiihtojen ajaksi

Otteluraportti : Lahden Reipas – TamU

Kausikortti 2024

Reippaan tiedote Kisapuiston hankesuunnitelmaan

Kahdelle viirupaidalle liigasopimukset

Otteluraportti: Lahden Reipas – HJS

Olli Tynkkynen siirtyy toisiin tehtäviin

Kauden päättäjäiset 2023

Otteluraportti: Rops – Lahden Reipas

Otteluennakko: RoPS – Lahden Reipas