Lahden Reipas x Sporttiparturi Shala & Saqi

Lahden Reipas ja Sporttiparturi Shala & Saqi yhteistyöhön

Lahden Reipas on solminut yhteistyösopimuksen Vapari kympissä sijaitsevan Sporttiparturi Shala & Saqin kanssa. Sporttiparturi on näkynyt kauden aikana Reippaan pelipaidoissa ja ottelutapahtumissa. Sporttiparturi on vahvasti mukana tukemassa paikallista urheilua ja haluaa omalta osaltaan olla edistämässä nuorten lahtelaispelurien uria.

Sporttiparturin toinen puuhamies Drilon Shala muistetaan komeasta liigaurastaan. Shala pelasi myös Lahden Reippaan paidassa Kakkosta. Shala itse on puhunut useaan otteeseen jalkapallourallaan saamasta tuesta ja haluaa nyt itse olla tukemassa nuoria jalkapalloilijoita. Hänen mukaansa jalkapallo ja Lahti ovat antaneet hänelle paljon ja siksi Shala & Saqi haluaa kantaa oman kortensa kekoon.

– Urheilun tukeminen on meille tärkeää. Pelasin ammatikseni jalkapalloa 13 vuotta ja urheilu ja Lahti ovat antaneet minulle paljon. Koemme, että meidän pitää nyt olla myös omalla panoksella tukemassa seuroja. Olen itse FC Reippaan kasvatti ja olen pelannut myös Lahden Reippaassa. Reipas merkitsee minulle paljon ja siellä on paljon nuoria tulevaisuuden pelaajia, joten mikä olisikaan parempaa kuin olla heidän matkassansa mukana, liikkeen toinen omistaja Shala aloittaa.

Sporttiparturi Shala & Saqi on lahtelaisen urheiluväen yhteinen kohtaamispaikka. Ammattitaitoisten parturien saksiessa hiukset nopeasti edustuskuntoon, voi liikkeessä päästä samalla kohtaamaan suomalaisen urheilun legendoja. Myös viirupaitojen legendoja on istahtanut parturin tuoliin useassa polvessa.

– Pelaajia käy meillä paljon. Mieleen ovat jääneet myös entiset maajoukkueen huippupelaajat Pekka Kosonen, Markku Hyvärinen ja Olli Heinonen. Ja tietysti Kautosia on käynyt. Nykyisistä pelaajista meillä käy tukku ja myös valmennusta myöden, Shala päättää.

Sporttiparturi Shala & Saqi löytyy Vapaudenkatu kympistä. Laadukkaat leikkaukset ilman ajanvarausta, 22 euroa aikuisilta ja 20 euroa lapsilta. Ota seurantaan myös Sporttiparturin sosiaalisen median kanavat Instagramissa ja TikTokissa.

Uutiset

Kaikki uutiset

Reipas 1891 -huppari

Lahtelaiset jalkapalloseurat aiesopimukseen junioritoiminnan yhdistämisestä

Reipas taipui Hakalle Cupissa lukemin 1-5

Otteluennakko: Reipas – FC Haka

Lahden Reipas pääsee takaisin Kisapuistoon

Tiedote: Kisapuiston käyttökielto

Reipas JäPS-47 PERUTTU

Raportti: Reipas – JJK

Otteluennakko: Reipas – JJK

Raportti: Reipas – Kiffen