Otteluennakko: Arkireissu Savvooo

Lahden Reipas aloittaa jälleen kolmen ottelun härkäviikon, kun viirupaidat matkaavat maanantaina Kallaveden rannoille Savon sydämeen. Reipas saa vastaansa samoilla sijoilla keikkuvan KuFu98:n. KuFu kuuluu Kuopion Palloseuran organisaatioon, joten vastus on tiukka.

Lahden Reipas nappasi edellisen härkäviikon kahdesta viimeisestä pelistä tärkeitä pisteitä. Ensin sarjakärki Järvenpään Palloseura kaatui Kisapuistossa 3-2 Miska Verkon, Tomi Kultin ja Berat Kösen maaleilla. Viirupaidat nousivat kahden maalin takaa-ajoasemasta voittoon. Viikon päätteeksi Reipas käänsi puolestaan tappioaseman sarjakakkosta Atlantista vastaan tasapeliin. Kokemus oli valttia, kun Reipas vaihtoi kirissään kentälle Johannes Karjalaisen, Drilon Shalan ja Jussi Hauhian. Lopulta Hauhia puskikin tasoitusosuman Shalan kulmasta.

Maanantain otteluun Reipas on saanut palautella ja harjoitella yli viikon rauhassa. Toisaalta pitkä vierasreissu aiheuttaa omat haasteensa. Lisäksi Reipas on kärsinyt koko kauden ajan pienistä loukkaantumisista. Viirupaidat lähtevät kuitenkin hakemaan täyttä pistepottia.

Kotijoukkue KuFu on käyttänyt Kuopion Palloseuran organisaation pelaajamassaa runsaasti. Kentällä on tällä kaudella nähty jo yli 30 pelaajaa. Emoseura KuPS on keskellä europelikiireitä ja se on näkynyt myös KuFun kokoonpanossa. Edellisessä ottelussaan KuFu taipui nuorella kokoonpanolla kotonaan Nurmijärven Jalkapalloseuralle lukemin 1-0. Tappiosta huolimatta kuopiolaiset ovat sarjataulukossa tukevasti keskikastissa viidentenä.

Maanantaina KuFun päävalmentaja, FC Lahdessakin käväissyt Ivan Piñol ei saane liigaringistä juuri apuja. KuFun miehistössä ovat pelanneet säännöllisesti muun muassa Luukas Kosunen, Joel Vartiainen, Samuli Miettinen, Viljami Aittokoski, Taneli Heiskanen ja Oskari Jansson. KuFun paras maalintekijä kolme osumaa viimeistellyt Tommi Jyry oli sunnuntaina liigamiehistön mukana. Kaksi osumaa ovat iskeneet kahdeksan ottelua pelannut Elias Salminen, kuten myös yhdeksän ottelun miehet Albert Vauhkonen ja Taneli Heiskanen. Kaksi maalia kahteen otteluun tehnyt Axel Vidjeskog oli sunnuntaina Jyryn tavoin liigamiehistön mukana.

Molemmat joukkueet joutuvat ottelussa miettimään tarkkaan myös tulevaa rasitusta, sillä joukkueet pelaavat toisiaan vastaan uudestaan Lahdessa jo keskiviikkona 11.8. klo 18.30 alkaen. Lisäksi Reipas pelaa ottelun myös lauantaina, joten lahtelaisjaloille on luvassa rasitusta.

Lauantaina 14.8. juhlitaan Kisapuistossa perinteisiä Sikajuhlia. Kalenteri kannattaa varata klo 15.00 eteenpäin tyhjäksi.

SC KuFu-98 vs. Lahden Reipas 
ma 9.8. klo 18.30 Kuopio

Uutiset

Kaikki uutiset

Reipas 1891 -huppari

Lahtelaiset jalkapalloseurat aiesopimukseen junioritoiminnan yhdistämisestä

Reipas taipui Hakalle Cupissa lukemin 1-5

Otteluennakko: Reipas – FC Haka

Lahden Reipas pääsee takaisin Kisapuistoon

Tiedote: Kisapuiston käyttökielto

Reipas JäPS-47 PERUTTU

Raportti: Reipas – JJK

Otteluennakko: Reipas – JJK

Raportti: Reipas – Kiffen