Otteluennakko: Ensin työ, sitten juhannushuvi

Torstai on pelipäivä ja Lahden Reipas starttaa juhannuksen Porvoon mitalla. Reipas matkaa Porvoonjoen alajuoksulle ja viirupaitoja isännöi yhdeksäntenä sarjassa oleva FC Futura. Jaossa on jälleen kolme arvokasta pistettä.

Lahden Reipas katkaisi kolmen ottelun tappioputkensa viime lauantaina, kun Atlantis FC kaatui Kisapuistossa lukemin 4-1. Reipas oli ottelussa tappiolla, mutta viirupaidat latoivat toisella jaksolla neljä osumaa. Asaad Babiker osui kahdesti ja häntä komppasivat osumillaan Gullit Zolameso ja Tim Martinen. Voitto nosti Reippaan takaisin lohkonsa kolmanneksi, mutta kun osa kierroksen otteluista on jo pelattu, on Reipas tällä hetkellä viidentenä.

Voitolla Reippaalla on mahdollisuus nousta jälleen kolmanneksi ja sitä viirupaidat lähtevätkin hakemaan. Reippaan tämän kauden menestys on tullut hyvän puolustuksen kautta, sillä lahtelaiset ovat päästäneet kolmanneksi vähiten maaleja. Myös hyökkäyspäästä on löytynyt ratkaisijoita laajalla rintamalla.

Kotijoukkue ja sarjanousija FC Futura voitti viikonloppuna FC Kiffenin 2-1 ja nousi vain pisteen päähän Reippaasta. Futuran maaleista vastasivat Emil Lehtinen ja Henri Pulkkinen. Sarjanousija on esiintynyt sarjassa hyvin ja se on napsinut muutaman maukkaan päänahan. Porvoolaisten maalinteko on kuitenkin hieman tökkinyt, sillä kotijoukkue on onnistunut iskemään vain 12 osumaa kahdeksaan peliin. Niistä PKKU:sta siirtynyt Richard Tiberi on iskenyt kolme.

Futuralla on joukkueessaan kuitenkin paljon potentiaalia ja Reippaan tulee olla tarkkana kokeneen Anton Britschigin kanssa. Myös Benjamin Thurling ja Ykköstäkin pelannut Saloum Faal taitavat maalinteon. Liigakokemusta löytyy puolestaan Demba Camaralta, joka on myös onnistunut avaamaan maalitilinsä.

Joukkueet kohtasivat Kisapuistossa pelatussa harjoitusottelussa aivan kauden kynnyksellä. Futura hukkasi omat läpiajonsa ja maalipaikkansa ja Reipas nappasi 3-0-voiton hukattuaan myös tukun maalipaikkoja. Viirupaitojen maaleista vastasivat Gullit Zolameso, Tomi Kult ja Elias Oijusluoma. Henkistä yliotetta Reippaan on hyvä jatkaa myös juhannuksen yli. Helpolla voitto ei kuitenkaan irtoa, vaan se vaatii täyden päivätyön. Pääseekö viirupaidat juhannuksen viettoon voitto taskussaan?

FC Futura – Lahden Reipas 
to 23.6. klo 18:30 
Porvoon keskuskenttä 

Seuraava kotiottelu ke 6.7. klo 18:30 PeKa

Uutiset

Kaikki uutiset

Reipas taipui Hakalle Cupissa lukemin 1-5

Otteluennakko: Reipas – FC Haka

Lahden Reipas pääsee takaisin Kisapuistoon

Tiedote: Kisapuiston käyttökielto

Reipas JäPS-47 PERUTTU

Raportti: Reipas – JJK

Otteluennakko: Reipas – JJK

Raportti: Reipas – Kiffen

Otteluennakko: Reipas – FC Kiffen

Matti Klinga vahvistaa Lahden Reipasta