Otteluennakko: Huippufutista kaikelle kansalle

Lauantai on pelipäivä ja Lahden Reipas esittää lahtelaista huippufutista Kisapuistossa. Porvoonjoen yläjuoksulla Reipas isännöi alajuoksun porvoolaista FC Futuraa. Kolmantena lohkossaan olevalla Reippaalla on jo teoreettinen mahdollisuus varmistaa paikkansa nousukarsintasarjassa.

Lahden Reipas kävi viikolla voitokkaalla vierailulla Helsingissä. Viirupaidat pelasivat hyvän ottelun Atlantis FC:tä vastaan ja lopulta toisella jaksolla työ palkittiin 4-0-voitolla. FC Lahti -laina Onni Hänninen iski avausmaalin. Muista maaleista vastasivat Asaad Babiker, Lirinis Haziri ja Onuray Köse. Reippaalla oli varaa tuhlata myös yksi rangaistuspotku.

Voitto nosti Reippaan takaisin A-lohkon kolmanneksi. Lauantaina Reippaalla on jo teoreettiset mahdollisuudet varmistaa paikkansa nousukarsintasarjassa. Se kuitenkin vaatii viirupaitojen voittoa ja tasatulosta Pallokerho Keski-Uusimaan ja Atlantiksen välisestä ottelusta. Toisaalta pelkkä voitto tuo nousukarsintasarjan erittäin lähellä Lahtea.

Vierailija FC Futura on sarjassa yhdeksäntenä. Sarjanousija taistelee yhä sarjapaikastaan. Viime sunnuntaina Futura jäi FC Kiffenin jyrän alle 3-0-lukemin. Putoamistaistelun kannalta Futura kuitenkin otti elokuun lopussa tärkeän 2-1-voiton FC LaPasta. Porvoolaisten maaleista vastasivat Demba Camara ja Anton Britschgi.

Liigassakin pelannut Camara on iskenyt tällä kaudella jo kuusi osumaa. Kakkosessa ja Kolmosessa vuosia kovaa työtä tehnyt Britschgi on osunut neljästi. Lahteen porvoolaiset joutuvat lähtemään ilman pelikieltoista Saloum Faalia.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti. Kenraaliharjoituksessa Reipas kaatoi Futuran Kisapuistossa 3-0. Gullit Zolameso, Tomi Kult ja Elias Oijusluoma. Juhannusviikolla Reipas laittoi Porvoossa vielä maalin paremmaksi ja nappasi pisteet lukemin 4-0. Kösen veljekset iskivät yhteensä kolme maalia ja Lirinis Haziri osui kertaalleen.

Onnistuuko Reipas jälleen kaatamaan alajuoksun Futuran ja lisääntyykö maalit jälleen yhdellä?

Reipas pelaa ottelussa surunauhoilla elokuun puolessa välissä menehtyneen Juha Peltomaan muistoksi. Peltomaa oli osa Reippaan kultaista 1970-lukua. Lue tästä lisää.

Lahden Reipas – FC Futura
la 10.9. klo 16.00 
Kisapuisto stadion 
Liput 5e (alle 18v. maksutta)

Livestriimi paina tästä

Uutiset

Kaikki uutiset

Reipas taipui Hakalle Cupissa lukemin 1-5

Otteluennakko: Reipas – FC Haka

Lahden Reipas pääsee takaisin Kisapuistoon

Tiedote: Kisapuiston käyttökielto

Reipas JäPS-47 PERUTTU

Raportti: Reipas – JJK

Otteluennakko: Reipas – JJK

Raportti: Reipas – Kiffen

Otteluennakko: Reipas – FC Kiffen

Matti Klinga vahvistaa Lahden Reipasta