Otteluennakko: huomenna mahdollisuus neljän parhaan joukkoon

Viidentenä Kakkosen A-lohkossa oleva Lahden Reipas saa lauantaina vieraakseen tasapisteissä olevan Atlantis FC:n Kisapuistoon. Kummallakin joukkueella on mahdollisuus nousta neljän parhaan joukkoon, joten odotettavissa on tiukka ottelu.

Lahden Reipas on kolmen ottelun tappioputkessa ja viirupaidat haluavat katkaista sen heti. Reipas kärsi vierastappiot Peli-Karhuille ja JIPPOlle hallittuaan otteluita. Keskiviikkona Reipas hallitsi Pallokerho Keski-Uusimaata vastaan ottelun avausjaksoa, mutta ei saanut kuparista rikki. PKKU iski toisen jakson alussa ja purjehti lopulta 3-1-voittoon. Reippaan ainoan osuman iski nuori FC Lahti -laina Samuel Pasanen.

Tappioista huolimatta Reipas on kyennyt hallitsemaan otteluita. Joukkue on kyennyt myös luomaan tarvittavan määrän maalipaikkoja, mutta viimeistely ei ole ollut alkukauden tapaan kliinistä. PKKU-ottelun ensimmäisellä jaksolla viirupaitojen syötöt karkailivat ratkaisupaikoissa, mutta toisella jaksolla tekeminen oli vastustajan osumista huolimatta parempaa. Lauantaina puolustuspelin on kuitenkin toimittava huomattavasti paremmin kuin keskiviikkona, jotta pisteet jäävät Lahteen.

Vierailija Atlantis FC on kahden ottelun tappioputkessa, kun se kärsi yllätystappion FC LaPalle lukemin 3-2. Edellisellä kierroksella Atlantis puolestaan jäi FC Kiffenin jyrän alle lukemin 3-0. Atlantis pelasi viikolla Suomen Cupia FC Lahtea vastaan. Helsinkiläiset johtivat ottelua kahteen otteeseen, mutta Lahti eteni jatkoon lukemin 4-2.

Myös Lahtea vastaan osunut Mustapha Coker on ihastuttanut pelaamissaan otteluissa. Myös Chijioke Ibekwe ja Charles Katashira ovat osoittaneet, että Atlantiksen hyökkäyspäästä löytyy vaarallisuutta. Maalivahti Sammy Ndjock onnistui pitämään joukkuettaa pystyssä ajoittain myös liigajoukkuetta vastaan. Atlantiksen takalinjoilta löytyy myös Reippaassakin urallaan pelannut toppari Eero Karjalainen, joka hiljalleen kuuluu Atlantiksen kokeneimpaan kaartiin.

Joukkueet kohtasivat toisensa juuri ennen sarjapelien alkua harjoitusottelun merkeissä Kisapuistossa. Coker ampui Atlantiksen johtoon komealla vapaapotkullaan. Toisella jaksolla Lirinis Haziri osui kahdesti ja Reipas voitti ottelun. Viime kaudella joukkueet tasasivat pisteet kummassakin kohtaamisessa, joten odotettavissa on jälleen tiukka ja tasainen kamppailu, jossa kotiyleisön tuki voi lopulta ratkaista voittajan.

Lahden Reipas – Atlantis FC
la 18.6. klo 18:30 
Kisapuisto stadion 
Liput 5e, alle 18 v. ilmaiseksi
Meillä käy kortti ja käteinen.
Anniskelukatsomo, kioski ja fanituotemyynti palvelevat tapahtuman ajan.

Uutiset

Kaikki uutiset

Otteluennakko: Reipas – FC Kiffen

Matti Klinga vahvistaa Lahden Reipasta

133-vuotias Lahden Reipas 72-vuotiaalla Kisapuiston Olympiastadionilla

Valmentaja Tommi Kautosen tunnelmat kauden alla

Loorents Hertsi viirupaitaan

Reipas 1891 -huppari

Otteluraportti: Lahden Reipas – Ilves

Järvenpää pelaa Kisapuistossa

Otteluraportti: Lahden Reipas – JJK

Sarjakauden avaus lähestyy – jäljellä olevat harjoituspelit