Otteluennakko: Käpylästä pisteitä?

Lahden Reipas jatkaa lauantaina kamppailuaan pisteisteistä ja lahtelaisten bussi suuntaa Helsinkiin. Viirupaitojen vastustajaksi asettuu Käpylän Pallo. Sarjanousu on karannut jo Reippaan käsistä, mutta syksyn otteluissa on silti paljon pelattavaa.

Kolmen tappiottoman ottelun jälkeen Reipas kärsi viime lauantaina tappion Kisapuistossa sarjanousua hamuavalle PEPOlle. PEPO rankaisi viirupaitoja ottelun alussa erikoistilanteesta, mutta muuten Reipas laittoi ajoittain sarjakakkosen ahtaalle. Lahtelaiset kykenivät puolustamaan hyvin joukkueena taitavia ja nopeita hyökkäyspään pelaajia vastaan ja luomaan samalla maalipaikkoja. Tappiosta huolimatta Reipas pysyi sarjassa yhä neljäntenä.

Lauantain otteluun Reipas lähtee nälkäisenä. Joukkue haluaa palata voittokantaan ja napata täydet pisteet. Loukkaantumisista toipuneet ja viime otteluissa paluunsa kentälle tehneet Olle Sälpäkivi ja Gullit Zolameso ovat tuoneet Reippaan pelaamiseen uusia mahdollisuuksia ja ulottuvuuksia. Myös kapteeni Kasperi Heinosen paluu kentille on vahvistanut viirupaitojen keskikenttää ja henkistä kanttia. Toisaalta kokoonpanosta puuttuu Tino Villgren korttitilin täyttymisen takia.

Kotijoukkue Käpylän Pallo vaanii Reipasta seitsemän pisteen päässä kuudentena. Joukkue on kuitenkin kärsinyt kahdessa edellisessä ottelussaan tappiot. Toinen tappio tosin tuli kabineteissa. Sarjanousija KäPalla on taukoa peleistä yli kaksi viikkoa, sillä edellisen kerran helsinkiläiset pelasivat elokuun lopussa Järvenpään Palloseuraa vastaan. KäPan Matias Ambasciano tarjoili järvenpääläisille shokkihoitoa ja vei helsinkiläiset yllätysjohtoon vain reilun minuutin pelin jälkeen. Lopulta KäPa kuitenkin taipui sarjajohtajalle lukemin 5-2. KäPan toisesta osumasta vastasi Tuukka Alavaikko.

Käpylässä on koossa nuori, mutta lahjakas joukkue. Elias Collin kuuluu ikäluokkansa maajoukkuerinkiin ja Besart Mustafa on yksi sarjan laadukkaimmista torjujista. Brian Mansaray on iskenyt puolestaan tällä kaudella jo seitsemän osumaa ja taistelee lohkon maalikuninkuudesta tosissaan.

Joukkueet kohtasivat toisensa kesäkuussa Kisapuistossa. Tasainen ensimmäinen jakso päättyi maalittomaan tasatulokseen. Toisella jaksolla KäPa hyödynsi liki ainoan maalipaikkansa ja Brian Mansaray viimeisteli ottelun ainokaisen. Reippaalle jäi kalavelkoja maksettavaksi lauantain otteluun ja Reipas lähtee hakemaan voittoa.

Käpylän Pallo – Lahden Reipas 
la 11.9. klo 16:00 
Kumpulan Campus TN1, Helsinki

Uutiset

Kaikki uutiset

Reipas 1891 -huppari

Lahtelaiset jalkapalloseurat aiesopimukseen junioritoiminnan yhdistämisestä

Reipas taipui Hakalle Cupissa lukemin 1-5

Otteluennakko: Reipas – FC Haka

Lahden Reipas pääsee takaisin Kisapuistoon

Tiedote: Kisapuiston käyttökielto

Reipas JäPS-47 PERUTTU

Raportti: Reipas – JJK

Otteluennakko: Reipas – JJK

Raportti: Reipas – Kiffen