Otteluennakko: Kova vastus, kova peli?

Lauantai on jalkapallopäivä ja Lahden Reipas pelaa Kisapuistossa. Kakkosen kärkikamppailussa Reipas saa vieraakseen lappeenrantalaisen PEPOn. Viirupaidat ovat sarjassa neljäntenä, vierailija PEPO toisena.

Reipas on pelannut jälleen tiiviiseen tahtiin ja tuleva ottelu on kolmas seitsemään päivään. Kiireestä huolimatta viirupaidat ovat onnistuneet taistelemaan tappioitta molemmat ottelut. Ensin Nurmijärven Jalkapalloseura kaatui Kisapuistossa Tomi Kultin ja Berat Kösen maaleilla. Tiistaina puolestaan Reipas kohtasi vanhan ystävänsä FC Kiffenin. Tasaisen ensimmäisen jakson jälkeen Reipas käänsi vaihdoilla pelin itselleen. Olli Tynkkynen ja Gullit Zolameso tulivat kentälle vahvasti ja Kult oli jälleen maalinteossa. Kiffen tuli kuitenkin onnekkaasti tasoihin ja näin ollen pisteet tasattiin.

Reipas on jälleen kolmen ottelun tappiottomassa putkessa. Viirupaidat haluavat jatkaa putkeaan ja palata voittokantaan. Sarjan kärkikolmikko on vielä iskuetäisyydellä, joten viirupaidoilla on vielä panosta, vaikka sarjapaikka alkaa olla varmistettu. Kotiyleisön edessä ja tuella joukkue haluaa kolme pistettä.

Vierailija PEPOa povattiin ennen kauden alkua kärkikamppailuun ja joukkue onkin pysynyt koko kauden sarjan kärkipaikoilla. Kesän siirtoikkunassa onnistunut lappeenrantalaisnippu on voittanut neljä edellistä kamppailuaan. Viime sunnuntaina PEPO kaatoi Pallokerho Keski-Uusimaan 2-0. Markus Koistinen iski Lilojen molemmat maalit.

Lappeenrantaan kesällä saapuneet Jeffrey Addai ja Saint Lucian maajoukkuemies Malik St. Prix ovat olleet selkeitä vahvistuksia. St. Prix osui sekä KuFun että Järvenpään Palloseuran verkkoon. Uusien vahvistusten lisäksi nuoret Nikke Veikkanen ja Nuutti Toiviainen ovat kantaneet vastuuta koko kauden ajan.

Joukkueet ovat kohdanneet kolmesti tällä kaudella. PEPO vei molemmat harjoitusottelut lukemin 3-2. Sekä Tomi Kult että Nuutti Toiviainen osuivat jälkimmäisessä kohtaamisessa. Sarjaottelussa Lappeenrannassa Kult vei Reippaan yllätysjohtoon, mutta PEPO painoi itsensä tasoihin Nikke Veikkasen osumalla. Lopussa Reipas oli lähellä yllätystä, kun viirupaidat tekivät lisäajalla maalin. Osuma kuitenkin hylättiin ja Reippaalle jäi paljon jossiteltavaa Lappeenrannan reissusta. Nyt viirupaidoilla on mahdollisuus maksaa kalavelat korkojen kanssa takaisin, mutta se vaatii täydellisen onnistumisen, jotta neljän ottelun voittoputkessa oleva PEPO kaatuu Kisapuistossa.

Lahden Reipas – PEPO
la 4.9. klo 15.00
Kisapuisto stadion
Liput 5 e, alle 18 v. ilmaiseksi
Livestriimi: ess.fi

Uutiset

Kaikki uutiset

Reipas Super-viikonloppu

Otteluennakko: Reipas – JäPS/47

Baca is back!

Raportti: Reipas – Mypa (mukana maalikimara-video)

FC Lahti ry:lle uusi hallitus – työ lahtelaisten seurojen yhdistymisen eteen jatkuu kesän aikana

Reipas 1891 -huppari

Lahtelaiset jalkapalloseurat aiesopimukseen junioritoiminnan yhdistämisestä

Reipas taipui Hakalle Cupissa lukemin 1-5

Otteluennakko: Reipas – FC Haka

Lahden Reipas pääsee takaisin Kisapuistoon