Otteluennakko: Lahden Reipas – Atlantis FC

Torstai on pelipäivä ja Lahden Reipas astelee jälleen Kisapuistoon. Vastaan asettuu aina yllätysvalmis Atlantis FC. Ottelu on viirupaitojen kenraaliharjoitus ennen ensi viikolla alkavaa Kakkosen kautta.

 

Lahden Reipas pelasi toissa lauantaina harjoitusottelun porvoolaista FC Futuraa vastaan. Viirupaitojen esitys oli huono ja porvoolaiset veivät voiton lukemin 3—1. Futura meni ottelussa 3—0-johtoon ja Reipas heräsi vasta viimeisen vartin aikana. Lirinis Haziri tuli hyvin sisään ja onnistui kaventamaan. Lisäksi hänen kauttaan Reipas onnistui luomaan muutaman paikan.

 

Reipas lähtee talvikauden viimeiseen harjoitusotteluunsa hakemaan hyvää suoritusta, sillä kauden alkuun on vain reilu viikko. Talvella loukkaantuneet Bacary Traore ja Janne Hahl ovat sivussa varmasti alkukauden. Toisaalta Hazirin paluu pelikentille antaa taas uutta juonikkuutta viirupaitojen hyökkäykseen.

 

Illan vastustaja Atlantis FC kamppaili viime kaudella Reippaan kanssa samassa lohkossa. Atlantis jäi niukasti ulos nousukarsinnoista ja sijoittui viidenneksi. Täksi kaudeksi Atlantis siirrettiin B-lohkoon, mutta Atlantiksen Akatemia on Reippaan kanssa samassa A-lohkossa.

 

Atlantis on pelannut talvella kovia harjoitusotteluita ja helsinkiläisillä on koossaan jälleen nippu, jolla voi taistella jopa sarjanoususta. Joukkue haastoi maaliskuussa tasapäisesti Helsingin IFK:a ja hävisi lopulta alivoimaisen 3—1. Atlantiksen maalista vastasi Marcelo. Pääsiäisenä Atlantis kohtasi PEPOn maalittomassa tasapelissä.

 

Reippaan tulee parantaa otteitaan Futura-ottelusta, jotta kenraaliharjoituksesta voi saada hyvän tuloksen ja itseluottamusta kohti pitkää kautta.

 

Uutiset

Kaikki uutiset

Otteluraportti: Lahden Reipas – Ilves

Järvenpää pelaa Kisapuistossa

Otteluraportti: Lahden Reipas – JJK

Sarjakauden avaus lähestyy – jäljellä olevat harjoituspelit

Otteluraportti : Lahden Reipas – TamU

Kausikortti 2024

Reippaan tiedote Kisapuiston hankesuunnitelmaan

Kahdelle viirupaidalle liigasopimukset

Kausikortti x Jari Litmanen -kaulahuivi 65 €

Otteluraportti: Lahden Reipas – HJS