Otteluennakko: Lahden Reipas – PKKU

Lahden Reipas pelaa jälleen lauantaina. Reipas saa vastaansa samassa Kakkosen lohkossa tahkoavan Pallokerhi Keski-Uusimaan. Luvassa on kahden nuoren ja eteenpäin menevän joukkueen taisto.

Lahden Reipas pelasi edellisen harjoitusottelunsa kaksi viikkoa sitten Mukkulassa. Tuolloin FC Vaajakoski onnistui iskemään viirupaitojen selän taakse kaksi osumaa, mutta Reipas onnistui silti nousemaan takaa-ajoasemasta 3—2-voittoon. Nuori Aleksi Paalanen onnistui kahdesti ja Leevi Liikanen kertaalleen.

Reipas on jälleen hionut kuntopohjaansa ja iskostanut pelitapaansa myös uusien pelaajien selkärankaan. Reippaan nuoret pelaajat ovatkin saaneet talven aikana vastuuta ja etenkin Lauri Ala-Kauhaluoma ja Nikke Oksanen ovat osoittaneet pärjäävänsä jo miesten peleissä. Talven ottelut ovat tärkeitä ensiaskelia heille.

Vierailija Pallokerho Keski-Uusimaa on luottanut vuosia omaan junioripolkuunsa, joka on tuottanut nuorisomaajoukkuepelaajia. Esimerkiksi maajoukkueissa ovat tänä vuonna esiintyneet maalivahti Ukko Happonen, David Weiss, Nuutti Nenonen, Santeri Romppanen ja Adam Zahedi voivat saada ensimmäisiä kosketuksiaan miesten peleihin. Rami Hakanpään valmentamalla joukkueella on silti suuri työ saada paikatuksi talven menetykset.

PKKU:n runko on mennyt uusiksi, sillä moni viime kauden runkopelaajista siirtyi urallaan eteenpäin. Nuoren joukkueen ongelmana on talven harjoitusotteluissa ollut ailahtelevaisuus pelin sisällä. Jos PKKU saa pelattua täydet 90 minuuttia, on se kaikille joukkueille erittäin vaikea vastus ja siksi myös hyvä mittari lauantaina Lahden Reippaalle.

Ottelu katsottavana netistä:

Striimi: Lahden Reipas – PKKU

Uutiset

Kaikki uutiset

Toimisto suljettu hiihtojen ajaksi

Otteluraportti : Lahden Reipas – TamU

Kausikortti 2024

Reippaan tiedote Kisapuiston hankesuunnitelmaan

Kahdelle viirupaidalle liigasopimukset

Kausikortti x Jari Litmanen -kaulahuivi 65 €

Otteluraportti: Lahden Reipas – HJS

Olli Tynkkynen siirtyy toisiin tehtäviin

Kauden päättäjäiset 2023

Otteluraportti: Rops – Lahden Reipas