Otteluennakko: Marginaalien ilta tulossa Helsingissä

Tiistai on pelipäivä ja Lahden Reipas palaa pelikentälle reilun viikon tauon jälkeen. Viirupaidat matkaavat Helsinkiin, jossa lahtelaisia isännöi Atlantis FC. Voitolla Reipas ottaa jälleen paikkansa A-lohkon kolmantena ja vahvistaa asemiaan kärkitaistelussa.

Lahden Reipas otti edellisellä kierroksella arvokkaat pisteet Kisapuistossa sarjakärki JIPPOn kustannuksella. Reipas hyökkäsi ottelussa aktiivisesti ja laittoi sarjakärjen köysiin. Maalia jouduttiin kuitenkin odottamaan aivan viimeiselle sekunnille asti. Ensin Anton Munukka piti viirupaidat pelissä mukana huipputorjunnallaan ja seitsemännellä lisäminuutilla Daniel Koskipalo nosti pallon kulmapotkun jälkitilanteessa takaisin maalille ja Joona Tapani ohjasi rinnallaan Reippaan voittoon. Gullit Zolameso täytti ottelussa korttitilinsä, joten tiistain ottelu jää häneltä välistä.

Ennen viikonlopun kierrosta Reipas oli lohkossa kolmantena, mutta FC Kiffen voitti oman kamppailunsa ja nousi kolmanneksi. Tiistain ottelu päättää kierroksen ja Reippaalla on mahdollisuus ottaa oma paikkansa takaisin. Reippaalla on jäljellä enää viisi ottelua ennen mahdollista nousukarsintasarjaa, johon pääsee lohkon neljä parasta. Eroa viidenteen sijaan on kuusi pistettä, joten voitto veisi viirupaidat jo erittäin lähelle nousukarsintasarjan paikkaa.

Illan vastustaja Atlantis FC hamuaa Reippaan ohittamista, sillä helsinkiläiset ovat juuri viidentenä kuusi pistettä Reipasta jäljessä. Edellisessä ottelussaan puolitoista viikkoa sitten Atlantis kärsi 2-0-tappion paikallisottelussa Kiffeniä vastaan. Atlantis ei onnistunut hyödyntämään paikkojaan ja Kiffen puolestaan iski terävästi pallonriistojen jälkeen kaksi tarvittavaa osumaa.

Atlantiksen maalinteko on ollut väkkärän Mauro Severinon harteilla. Hänellä on koossaan seitsemän osumaa. Jean de Lima on osunut viisi kertaa. Alkukauden komeetan, tanskalaisen Mustapha Cokerin tahti on hiipunut kesän kuluessa, mutta A-nuorissa kovaa jälkeä tehnyt Adonis Sfishta on päässyt edustusjoukkueen mukaan. Puolustuksen avainmiehiin kuuluu lahtelaisille tutun Eero Karjalaisen lisäksi Santeri Suutari.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti. Hyisissä olosuhteissa pelattu harjoitusottelu päättyi Reippaan 2-1-voittoon. Lirinis Haziri viimeisteli viirupaitojen molemmat osumat. Atlantiksen johtomaalista vastasi Mustapha Coker. Coker avasi maalihanat myös sarjaottelussa Kisapuistossa, mutta lopulta Reipas vei pisteet lukemin 4-1. Gullit Zolameso toi lahtelaiset tasoihin ja Asaad Babiker osui nopeasti perään kahdesti. Loppulukemat viimeisteli Tim Martinen. Viime kaudella molemmat kohtaamiset päättyivät puolestaan tasan, joten pienet marginaalit ratkaisevat paremmuuden myös tiistaina.

Atlantis FC – Lahden Reipas 
ti 6.9. klo 18:15
Helsinki, Pukinmäki 

Seuraava kotiottelu la 10.9. klo 16:00 Kisapuistossa.

Uutiset

Kaikki uutiset

Reipas taipui Hakalle Cupissa lukemin 1-5

Otteluennakko: Reipas – FC Haka

Lahden Reipas pääsee takaisin Kisapuistoon

Tiedote: Kisapuiston käyttökielto

Reipas JäPS-47 PERUTTU

Raportti: Reipas – JJK

Otteluennakko: Reipas – JJK

Raportti: Reipas – Kiffen

Otteluennakko: Reipas – FC Kiffen

Matti Klinga vahvistaa Lahden Reipasta